možno som "sa potrebovala dostat z citoveho bordelu po stroskotanom vztahu" ale skor som bola prehovorena /dotlačena do vzťahu a doteraz mi je z toho trochu smutno a nechcem take už zažiť
@ssnehulienka už pri prvej priateľke som sa snažil mať prístup neuvažovania o budúcnosti, lebo proste... "skôr či neskôr to skončí, lebo vo väčšine prípadov to tak je", takže som s ňou bol proste preto že v tom momente som s ňou chcel byť. pri rozchode sa ukázalo že som predsalen tak úplne tento prístup nemal, ale potom som sa ho naučil.
a chodil som raz s jednou z veľmi zlého dôvodu, že som si odvykol od samoty, a úžasný pocit nesamoty som si pomýlil s láskou... ale vlastne... ak by mi bolo od začiatku jasné ako to je, tak by mi to možno ani nevadilo, napriek tomu že chodenie s niekým "len tak, lebo" mi vždy prišlo divné, neviem...
akože nooo a ja som nejak mala jedno, u mňa to bolo, že .. niečo nové a divné a aj som vždy chcela niekoho z KE, joooj smejem sa teraz veľmi z mojej jebnutosti , dosť trapas, že som nemala rozum ani pred rokom a nejakym mesiacom či koľko
bola som katalyzátor stresu a hnevu na jeho bývalú, ktorá ho začala otravovať ako sme spolu chodili. ja som bola ponižovaná, tá najhoršia, pripravil ma dokonca až o sebaúctu a sebavedomie. a teraz sú oni dvaja šťastní spolu a ja som v takých sračkách citových, že aj keby chcem nedokážem voči nikomu nič začať cítiť nič vrúcnejšie ako povrchné kamarátstvo.
To on bol obeťou,alebo sme sa stali obeťami obidvaja..To už neviem..ale zase že chodili sme spolu len preto lebo nás zoznámili náš "spoločný" kamarát ..aj keď sme nemali nič spoločné,veruže nič aj tak sme spolu vydržali priemerne dlho-krátko ..A potom mi začal nadávať za to ako som sa správala a tak..Proste nebolo tam nič,moje opätované city boli len akože aby sa z neho nesmiali že nikdy nebude mať dievča
Keď som mala dvanásť rokov, silou mocou som chcela chalana, tak som sa s jedným fakt pekným chalanom dala dokopy (divím sa tomu dodnes, lebo on ma 14 ROKOV.. ), ale keď som bratovi povedala, prečo som s ním, tak mi povedal, že chodiť s niekým nie je o tomto a tak som sa po mesiaci a pol s ním rozišla.
raz som bola...malá..a nechcela som si pripúšťať isté veci pustila som sa do vzťahu s niekým aj keď som vedela že mám srdce úplne inde..a to mi prišlo príliš nefér voči nemu...po týždni som sa s ním preto rozišla, nevedela by som niečo predstierať aspoň viem že by som takú chybu už viac krát nechcela urobiť..je zbytočné byť s niekým s hocijakého dôvodu,ak ten dôvod nie je láska a to ľudia nevedia rozoznávať
Chodila som už s par, ale ani jedného som neľúbila, skor to bolo tak, ze oni prejavili zaujem a ja som sa poddala, nebolo to zle, pacit sa mi pacili, ale nic viac, uvedomila som si, ze to ale nema cenu a tak zaradom teraz hovorim nie a nie a som sama
Jediny clovek, ktoreho som fakt milovala mi to neopatoval a len ma trapil
@method určite nie! ja som bojovník a budem bojovať za zachovanie hodnôt, ktoré si už dnešné generácie nevážia, so zlatokopectvom na čele! mňa len tak niečo nedradí!
bud to velka laska alebo vzajomna ticha dohoda ze to bude len o sexe.. no a obcas sa prihodilo ze ta laska bola len z jednej strany a vzdy to kurva bolelo tak teraz ked citim ze to chlap zacina tlacit do vztahu preventivne utekam/nahanam chlapov ktorych do vztahu tlacim ja a preventivne ujdu oni
no... naposledy. chalan mal asi pocit, ze ked som jedine (ako tak) slusne dievca v jeho zivote, co (mozno) aj nieco vie, tak ma musi mat. a skoncilo to tak, ze "neviem ta lubit". a az potom mi povedal, ze on to chcel skusit, lebo som bola super.
ale inak si myslim, ze to bol aj problem preto, lebo som sa s nim hned nevyspala
Ale inac ludia....odpadavam. Ze sa Vam chce minat tolko casu a energie na nieco co nema zmysel. Kokso, ze z lutosti, alebo byt dotlaceny do vztahu...no ja odpadavam to co je
ja si nedokážem predstaviť vzťah s človekom, ku ktorému by som necítila lásku. proste ja nemôžem vystáť zamilované prejavy od niekoho, koho nemilujem, mne sa ten človek priam zhnusí, proste to je úplný nonsens ťahať to ešte do vzťahu veď by som sa po čase naňho ani pozerať nemohla, nie ešte dotýkať sa ho
samozrejme, keby to bolo obojstranne "bezcitné", do istej miery by som tak fungovať mohla, ale keďže si aj v takomto prípade volím človeka, ktorý mi po viacerých stránkach vyhovuje, tak sa dosť rýchlo namotám, a potom som ja presne v pozícii toho, čo sama nemôžem vystáť
celé zle proste, nič také, ako vzťahy z núdze alebo z ľútosti nehrozia. radšej sama.
tákže...som kus socka v tomto... ...určité veci beriem tak, že klin sa klinom vybiija...čiže, keď som bola už dlho nešťastne zamilovaná, tak som sa snažila zamilovať inde, lebo som vedela, že len tak sa "odľúbim ...alebo neznášam, keď som nezadaná..mám z toho asi fóbiu alebo čo .... s jedným ex som sa dala dokopy s tým, že som s niiim nerátala do budúcnosti...brala som ho skôr tak kamarátsky..bolo mi s niim fajn..zábava...no dávala som tomu tak dva mesiace..bo pri jeho životnom štýle som myslela, že s niim dlhšie nevydržiim a ani on so mnou...nakoniec sa chlapec zaľúbil, prestal robiť hovadiny...ja som sa následne do neho zaľúbila tiež....až z toho bolo odrazu dieťa ...lenže s dieťaťom prišla aj nervozita, hádky..a chlapec sa vrátil k starým nepekným záležitostiam :/ .........ale to už odbáčam od témy
Ja si to neviem ani len predstaviť . Nie som vo všeobecnosti moc milá osoba a tváriť milo by som sa už vôbec nedokázala... Príde mi to dosť nechutné. Nemám rada klamstvo, zavádzanie a tak... Možno skôr z opačnej strany to môže byť o tom, že je nám fajn, zvykol si. Ale aj tak si myslím, že to tak nie je
asi s prvym frajerom, ked som mala 14, to uz teraz vidim, ze bolo skor take - jeje, niekto ma ma rad, tak fajn, ideme sa vodit za ruky!
a po prvom realnom stroskotanom vztahu som teda bola v mega citovom bordeli, ale akekolvek reboundy som apriori odmietala, vedela som ze to ma len a len viac dojebe, a musim sa z toho dostat sama.
tiez som nikdy nemala "vztah" len preto, ze by mi chybal sex.
myslim ze nikdy nebudem tak lahkovazna aby som sa zahravala s niekoho citmi z nejakych pofidernych dovodov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
a pol roka sme boli spolu
a nahodou doost mi to bolo luto!
a nebol som ani v opacnej pozicii
a chodil som raz s jednou z veľmi zlého dôvodu, že som si odvykol od samoty, a úžasný pocit nesamoty som si pomýlil s láskou... ale vlastne... ak by mi bolo od začiatku jasné ako to je, tak by mi to možno ani nevadilo, napriek tomu že chodenie s niekým "len tak, lebo" mi vždy prišlo divné, neviem...
@midnight zaujimave.. ale stale mi z toho vyplyva, ze ani jdno nebolo tak celkom.. vedome
akože nooo a ja som nejak mala jedno, u mňa to bolo, že .. niečo nové a divné a aj som vždy chcela niekoho z KE, joooj smejem sa teraz veľmi z mojej jebnutosti , dosť trapas, že som nemala rozum ani pred rokom a nejakym mesiacom či koľko
no ono to aj trvalo nejaké 2 týždne
@nietimekki na tom predsa nie je nič hriešne
-in progress-
dobre, nič nebude, ale snivalo sa mi o tebe (hej, hej) a to je este viac mega
viem , bolo to zlé , ale dávno. Dnes by som to už nespravila.
Keď som mala dvanásť rokov, silou mocou som chcela chalana, tak som sa s jedným fakt pekným chalanom dala dokopy (divím sa tomu dodnes, lebo on ma 14 ROKOV.. ), ale keď som bratovi povedala, prečo som s ním, tak mi povedal, že chodiť s niekým nie je o tomto a tak som sa po mesiaci a pol s ním rozišla.
Teraz viem, že to fakt bolo hlúpe.
ale nie ve´d, prestaň, už si ma šiel potešiť, že konečne má niekto tie hodnoty v dobrom poradí aa zase samá morálka, láska, kekse kekse...
Jediny clovek, ktoreho som fakt milovala mi to neopatoval a len ma trapil
takže nejaké dlhé vzťahy za sebou nemám
lebo inac nie, vzdy som bola po usi v tom
fantasticky to mam vymyslene
ale inak si myslim, ze to bol aj problem preto, lebo som sa s nim hned nevyspala
samozrejme, keby to bolo obojstranne "bezcitné", do istej miery by som tak fungovať mohla, ale keďže si aj v takomto prípade volím človeka, ktorý mi po viacerých stránkach vyhovuje, tak sa dosť rýchlo namotám, a potom som ja presne v pozícii toho, čo sama nemôžem vystáť
celé zle proste, nič také, ako vzťahy z núdze alebo z ľútosti nehrozia. radšej sama.
strašne by som chcela NEvedieť, o čom hovoríš..
a potom som bol zalubeny do TEJ ,ale aj tak si doteraz myslim,ze som bol nahradou..
a od vtedy vsetky boli za NU nahrady takze to nebola ani laska ,ale iiba take hladanie,pozliepanie citov a tak..sak viete..
no a posledny ..hmmm..je tam laska z oboch stran, ale aj tak som to skoncil :/
ale s jednou fakt len kvôli tomu aby som sa s ňou vyspal a bola by to krásna trofej
a po prvom realnom stroskotanom vztahu som teda bola v mega citovom bordeli, ale akekolvek reboundy som apriori odmietala, vedela som ze to ma len a len viac dojebe, a musim sa z toho dostat sama.
tiez som nikdy nemala "vztah" len preto, ze by mi chybal sex.
myslim ze nikdy nebudem tak lahkovazna aby som sa zahravala s niekoho citmi z nejakych pofidernych dovodov.