závisí od toho, aké filmy idú momentálne, ale asi tak v priemer 2x do mesiaca a ako kedy, sám abo sa opýtam ľudí či majú chuť na nový film, takže to je jedno
podla toho, ze co ide v lete som bola 5-10 krat, na niektorych filmoch aj viackrat a v zime vobec.. celkovo v lete je lepsie pocasie, najma vecer, tak vtedy som ovela radsej vonku.. a podla toho, co bude tento rok, uvidim, ci pojdem
v kine som nebola asi tak 2 - 3 roky...príde mi to zbytočne drahé. posledný film čo som videla v kine bola asi Alice in wonderland, bolo to 3D a oči ma z toho bolia doteraz..
keď idem do kina, tak na film, na ktorý sa teším rok alebo aspoň mesiac, musí to byť pecka, ale tak potterovky som vždycky chodil medzi prvými, batmanovky a najnovšie aj hobbitovky
s jednym kamaratom a ako casto? no podla toho aky film sa pusta..naposledy hobit ,.potom co si pamatam som bola na turistovi,harry potter,rumovy dennik,..
chodievam, ale len do kamenných starých kín s super menami ako Nostalgia, Lumiére alebo Mladosť. Nechodievam často, ale napr. dnes idem na nočné premietanie a aj zajtra, vrámci medzinárodného filmového festivalu Febiofest.
ale cez Vianoce ma priateľ zobral na Annu Kareninu do Eurovei a zniesla som to len pre to, že to bol asi tretí deň po sviatkoch a všetci doma trávili koláče a pozerali Mrázika, takže tam dokopy nikto nebol. Ale strašne som mala výčitky svedomia, pretože kvôli pár nadšencom museli pracovať tie úbohé ľudské duše za pár drobných a nemohli doma tráviť koláče a pozerať Mrázika. :/
chodievame tak dva-trikát za mesiac, väčšinou na premietania, čo sú neskoro večer, nezvykneme ani vyberať film, len ideme, dáme si pukance a kelímok sladkostí a som spokojná
naposledy som bola... na nejakej sci fi teen chujovine tvajlajtoidného charakteru... za boha si nespomeniem na názov. ale to len za to, že sme mali volňásky na predpremiéru......
zdá sa mi že v posledných rokoch toho strašne málo dobrého dávajú,takže len ak niečo veľmi túžim vidieť,naposledy to boli Bedári,ktorí nesklamali,a chodím väčšinou s mamkou,tatkom alebo kamoškami
ako kedy, teraz pomenej asi raz za pol roka, ale bývalo aj obdobie, že sme s kamarátmi chodili tak 2-3x do mesiaca na hocičo, čo nás momentálne zaujalo a najčastejšie s bývalým, to sme chodili do kina pomaly každý druhý deň
Ako kedy... Bolo také obdobie, keď sme chodievali často, teraz som už dlhšie nebola i keď som nedávno mala možnosť ísť (zadarmo) :p A na aké filmy? Také, ktoré majú zaujímavú myšlienku :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
radšej doma stiahnem a cosi pozriem.
a chodím s priateľom a väčšinou na to,čo nás zaujme.
naposledy som bola na janíčko a marienka 3D,sedeli sme v druhom rade a bolo skvele,úplne!
Väčšinou na také komédie, rozprávky, možno horory.
A som vďačná za to, že obaja sme takí horliví neznášanlivci romantických "sračiek".