ja sa strašne bojim, a krv mi zhustne uz len pri predstave ihly a krvi takže by zo mna zrejme aj tak nic nedostali..
No beriem to ako moju vízvu a snáď to raz dokážem
@cernocervena nebudz leniva a precitaj si dotaznik je aj na nete. Tetovanie nemože byt cerstvé tusím 3 mesiace od tetovania. (je to to iste ako mat rozbitý/zlomený nos,ruku atd...)
Takto o rok už bude plaketa začal som neskoro v 20 až
@luc.ka
Ok, v pohode, mňa ale poslali preč s tým, že rok a mám 18, takže ja si radšej počkám. Ale ďakujem za ten link, aspoň som sa dozvedela, že aj moja nízka váha bude problém.
@luc.ka Vyžrala by som sa veľmi rada, keby si videla tie kvantá žrádla, ktoré denne jem, by ti prišlo zle. Akurát, že ma maminka urobila so strašným metabolizmom, aj keď zaň asi raz budem vďačná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
No beriem to ako moju vízvu a snáď to raz dokážem
ale mozno sa raz prekonam!
@cernocervena nebudz leniva a precitaj si dotaznik je aj na nete. Tetovanie nemože byt cerstvé tusím 3 mesiace od tetovania. (je to to iste ako mat rozbitý/zlomený nos,ruku atd...)
Takto o rok už bude plaketa začal som neskoro v 20 až
pol roka od posledného piercu/tetuvačky môžeš darovať ako hocaký iný nepočmáraný človek.
co maas?
@luc.ka
Rok. A v niektorých centrách neberú krv vôbec, ak vidia, že máš piercing.
Poslali ma odtiaľ preč s tým, že rok, to po prvé a po druhé @28.
» www.ntssr.sk/otazky-a-odpove... predposledná otázka na strane
Ok, v pohode, mňa ale poslali preč s tým, že rok a mám 18, takže ja si radšej počkám. Ale ďakujem za ten link, aspoň som sa dozvedela, že aj moja nízka váha bude problém.
si ešte mladá, tak trochu sa "vyžer" na 50+ kg a bude to ok
Vyžrala by som sa veľmi rada, keby si videla tie kvantá žrádla, ktoré denne jem, by ti prišlo zle. Akurát, že ma maminka urobila so strašným metabolizmom, aj keď zaň asi raz budem vďačná
Je tam nato doktor ktorí to stebou prediskutuje. Ked más dobre kvné testy preco nedarovať??? KEd je dosť železa nemá sa ti čo stať...
No vlastne nedarovat preto lebo mám este ktomu aj šelest na srdiecku
Frajerka má astmu j pokerovaná piercing aj na bradavke a pomaly ma viac odberov jak ja ...
Apropó celkom vyhody to prínasa. V práci den voľna v škole ospravedlnený dostanem najesť a odber mi robia studentky zo zdravotky
p.s. celý ten príspevok !!!