bola som len pred stužkovou...a aj tak mi to nepomohlo moja priesvitná pokožka bola...priesvitná je to blbosť.... radšej sa opáliť normálne na slnku...nechápem tie čo chodia každý druhý deň ..aj v zime...
Väčšinou v zime teraz som intenzívne chodila pred stužkovou, a to som bola krásne hnedá a trošku pred dovolenkou začnem,lebo nechcem byť úplne biela...a na druhej strane, ma normálne slnko potom nespečie Ked je krásne vonku, tak som samozrejme na slnku
po včerajšku mám v pláne.. bolo 28 stupňov a mám spálenú moju tvár po 2 hodinách, niekedy to nie je len o hnedej pokožke ale aj o ochrane pred zhorením na slnku...
rakovinu môžu dostať človek len vtedy keď tam chodí príliš často, ale keby tam nechodil človek ktorý sa po chvíli spáli, má tiež dosť veľkú šancu, že dostane rakovinu z UV žiarenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
rakovinu môžu dostať človek len vtedy keď tam chodí príliš často, ale keby tam nechodil človek ktorý sa po chvíli spáli, má tiež dosť veľkú šancu, že dostane rakovinu z UV žiarenia