Podľa mňa s tým nemá problém, len je to zaujímavé a zábavné, že si sa na to pýtal z dvoch rôznych hľadísk, pričom jedno z nich mne osobne pripadalo ako žart. Inak za seba poviem, že dúfam, že sa ešte budeš pýtať na ďalšie veci súvisiace so spagetami/cestovinami so smotanou úprimne ti v tom fandim
@pubertslatinocelny Tak som nad tým v tej chvíli uvažoval, či to je, alebo nie je zdravé, a možno som mal dať "vegetariánske" ale trochu som to zveličil.
Viem že to bolo trochu vtipné podobná otázka hned zasebou, ale však čo. Každá bola o niečom inom. Aj tak je tu mrtvo. A keď niekto niečo založí, tak len nejakú riadnu sprostosť. A keď nejakú obyčajnú otázku, tak sa dočká takýchto "poznámok" jakeby neviem čo napísal...
Nechodím na kúpaliská a akvaparky z vlastnej iniciatívy, jedine keď ma malá sestra vytiahne nech s ňou idem (sama nemôže ešte ), takže sama by som tam nešla
Chodím si sama na hodinku-dve zaplávať, ale to len v rámci nášho mesta. Keď som s niekým iným, tak sa nesustredim na plávanie.
Do akvaparku by som ale sama nešla
Sama by som nešla, pretože kúpaliská až tak neobľubujem z dôvodu malých uvrešťaných deciek, rôznych tekutín, ktoré sa určite nachádzajú vo vode a pocitu suchej kože, ale keď ma sem-tam niekto zavolá, tak idem, keďže osvieženie v takomto horku nezaškodí
no pokial ide človek s umyslom sa zabaviť v akvaparku tak by som nesiel sam ale pokial si chcem len zaplavat tak praveže idem radsej sam tam nepotrebujem nikoho ...ved aj tak chodim na jazero plavať a som tam uplne sam vo vode to je len klud v lese
Nie často, ale už som zopárkrát bol. Síce nie na kúpalisku, ale na jazerách. A rozmýšľam, či tak nepôjdem aj zajtra, lebo má byť zasa 33 stupňov a kamarát, s ktorým som bol dohodnutý, ochorel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Viem že to bolo trochu vtipné podobná otázka hned zasebou, ale však čo. Každá bola o niečom inom. Aj tak je tu mrtvo. A keď niekto niečo založí, tak len nejakú riadnu sprostosť. A keď nejakú obyčajnú otázku, tak sa dočká takýchto "poznámok" jakeby neviem čo napísal...
Do akvaparku by som ale sama nešla