Ja musim povedat, ze nie. A vlastne raz som bol.
Cize neratam do toho cestu do prace, obchodu, alebo cas na dvore... Proste von, ako niekde travit volny cas.
-"Wow, it's Friday night, what are you going to do? Just sit there?"
- Well, yeah. Because there's nothing out there. It's stupidity.
Stupid people mingling with stupid people. Let them stupidify themselves.
Ak je otázka položená v zmysle, či chodím von s ľuďmi (zabaviť sa, etc), tak od mojich 11 rokov nie. Môj vek 10-11 bolo moje jediné obdobie, kedy som mala viac ako 2 kamarátov
Ak mám ale otázku chápať v zmysle, či vychádzam von, tak to chodím. Síce teraz cez leto sa tomu vyhýbam lebo po 5 sekundách na slnku mám chuť skapať, ale ak je chladnejšie, tak sa rada napríklad len niekam prejdem
akoze s kamoskami? uz velmi malo a citim sa nesvoja preto.
inak do fitka, behavat, po obchodoch a s frajerom chodievam. ale tie kamosky mi teda fakt chybaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Cize neratam do toho cestu do prace, obchodu, alebo cas na dvore... Proste von, ako niekde travit volny cas.
- Well, yeah. Because there's nothing out there. It's stupidity.
Stupid people mingling with stupid people. Let them stupidify themselves.
Ak mám ale otázku chápať v zmysle, či vychádzam von, tak to chodím. Síce teraz cez leto sa tomu vyhýbam lebo po 5 sekundách na slnku mám chuť skapať, ale ak je chladnejšie, tak sa rada napríklad len niekam prejdem
inak do fitka, behavat, po obchodoch a s frajerom chodievam. ale tie kamosky mi teda fakt chybaju