8 rocne som neuznaval ani predtym... jedina (ne)vyhoda sa mi zdal ten 1 usetreny rok, inak ako moze stvrtak na zakladke vediet, comu sa bude chciet venovat? co keby ho nieco v devine chytilo a moze prestupit len s dlhymi papierovackami? ja osobne chodim na 6-rocne...a tento pomer rokov 7-6 sa mi zda maximalne vyvazeny...lebo 4 roky su malo a 8 moc
@toxo co sa tyka toho prestupovania, viaceri moji ex-spoluziaci prestupili, ale konkretne dvaja na skolu inu nez gymnazium a nezdalo sa mi, ze by okolo toho boli nejake strasne problemy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a myslim si, ze ked decko na to ma, ucit sa, urcite je mu lepsie na gympli kde sa fakt daco nauci ako na zakladke
a to, ze sa ide az po piatom rocniku je absolutna kravina, nechapem aky chuj to vymyslel...
ale na druhej som neskutočne rada, lebo na základke by som toľko vedomostí asi nikdy nezískala....