čo robíte ked ste chorí? mám namysli ked ležíte s horúčkou v posteli?? spíte, čítate? pretože ja sa hrozne nudím.. a neviem čo mám robiť..:/ tak som sa počítačom,a to mi tá chrípka neprejde tak skoro..
aj som prečítala kopu kníh, keď som bola chorá... a aj som spala... kukala telku... všetky filmy, čo som mala doma, tak som videla konečne. a počúvala som CDčká
ked som silno velmi chory tak lezim a spim, kukam telku alebo si pustim DVD....za pocitac si ani nesadnem....ale ked je lepsie tak uz si sadnem aj za komp......ale chvalabohu som bol naposledy chory presne pred rokom a v blizkej buducnosti sa nechytam byt ..
ale ked ja nemám v izbe televízor.. nemám ani nootebook ale momentálne čítam knihu ..ale vždy ma to potom prestane baviť..asi zoberem bratovi z izby tv.. to je ešte taký do zástrčky s anténov a čiernobielov obrazovkou.. jú
lezim v posteli s notebookom kolo mna same lieky a cajiky a teraz som kazdy vikend prazdniny chora bo sa nedoliecim a idem do skoly mno tak zasa sioom v postlei
no ja mam zrovna chripku,aj ked uz nie je taka silna ako bola,ale je,takze som v prvom rade lezala s pocitom,ze sa zacnem potit,ale nic neprichadzalo,tak som citala knihu a stale lezala,aj ked ma hlava strasne bolela ale to som nevedela,ze to bol dôsledok teploty.
No a inak,inak asi nic,len nezim a spim a ked sa vypotim,a zmizne teplota,tak sedim chvilku pri pc,inak spim dalej
lezim v posteli s notebookom, dialkovym na telku, okolo mna cajiky, lieky, dzus, ovocie, jedlo podla aktualneho dusevneho rozpolozenia, mobil v koliske, x baleni vreckoviek pod vankusom, pol metra odo mna policky s knihami, na stole ihlice na strikovanie aj s bavlnkou, skicak s ceruzkami, v sufliku handricky a sitie...
chorobu si jednoznacne uzivam
@romqaqa ja by som zas chcela byt aj hore ale lahnem si a spim, idem sa vycikat, napijem sa dzusu potom to vyvratim a idem zas spat nastastie teraz niesom chora aj ked v piatok ma uz nieco chytilo...A ked ja ochoriem tak to dostane cela rodina tak sa to vlecia aj mesiac s nami jedna chripka
zabambusena pijem cajiky a potím sa nech som coskoro zdrava..samozrejme ked to už lezie krkom tak pc je dobrá útecha a este niečo! RObím svoju oblubenú činnosť papaaaaaaam ako o život
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
No a inak,inak asi nic,len nezim a spim a ked sa vypotim,a zmizne teplota,tak sedim chvilku pri pc,inak spim dalej
chorobu si jednoznacne uzivam