Čaute viem ze je to blbost ale potrebujem radu zajtra piseme niak 4 písomky z predmetov ktore mi moc nejdu učil som sa ale stale mi moc to nejde :/ (som disdebil) a pred koncom roka nemôžem chytit zle známky lebo som si to uz ako tak všetko opravil ni
ricin zabije biele krvinky ak sa nemylim, potom ta zlozi aj obycajne prechladnutie. protijed by uz mohol byt trocha problem, ale pokial viem, uz existuje.
...ale do polnoci máš ešte 4 hodiny dovtedy sa dá veľa stihnúť, namiesto mrnčania tu na birdzi...niekedy to vyzerá dosť zle, ale nemusí to tak aj dopadnúť...
tak neviem no, ja zajtra maturujem a nesťažujem sa toľko a ty tu plačeš kvôli 4písomkám... neseď tu na nete ale ťahaj učiť...raz budeš chcieť mať zdravie ale už bude neskoro... koľko ľudí by chcelo byť zdravých a nemôžu a ty si chceš dodžubať zdravie kvôli písomkám? smutné....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Do it phaggot
Žiadne simulovanie, hlavne, že na Birdz máš čas chodiť, ale učenie to už nie a pochybujem, že toho máš tak mrte, že ti na to nestačil víkend.