Pozri náhľad strán a tam máš krásne popísané čo s tým a ako to "vyliečiť". Mne pomáha keď každý deň zožerem jeden citrón a hýbem sa + samozrejme žiadne sladkosti, lepok a kooopec vody
No ja som mala takéto stavy, keď som mala anémiu a potom ako som začala brať železo tak sa to dalo dokopy. Myslím, že sa ten liek volá Aktiferrin ale asi to bude na predpis ... ale predtým som fakt dokázala preležať pol dňa v postely a stále som nevládala....
Tak treba často sexovať ak to má krátkodobý účinok
Neviem mňa tak zregeneruje vždy, že som plný elánu
A tak potom treba zmeniť životosprávu a hlavne niečo podnikať, lebo najvic vyčerpaný sú ľudia čo sa doma nudia a minimálne chodia von ale tak neviem aký je tvoj prípad
@rocafella moj pripad je ze som praveze minimalne doma a maximalne v praci a ked nie v praci tak vonku a strasne sa inak tesim na tie chvile doma az sa vyvalim na postel
treba hladat pricinu, bez priciny ten problem nevyriesis a niekedy bohuzial sa je priciny velmi tazke dohladat....
Mozes mat anemiu, nejake poruchy travenia napr. celiakiu, chronicke infekcie, poruchy hormonov, poruchy spanku atd.
@padlyanjel Ehm momentálne ti závidím Je 4:50, celý deň som makal v garáži na aute, zalezený v jame sa babral s motorom, celý rozbitý, v tom teple do 22:00 celý rozbitý som fakt a nie a nie zaspať začína svitať a ja hore a to za 3-4 hodinky môžem ísť zase pod auto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Zdravá strava
Pohyb
Kvalitný spánok
Pitný režim
A chronickú únavu môžeš poslať do riti.
Pozri náhľad strán a tam máš krásne popísané čo s tým a ako to "vyliečiť". Mne pomáha keď každý deň zožerem jeden citrón a hýbem sa + samozrejme žiadne sladkosti, lepok a kooopec vody
Neviem mňa tak zregeneruje vždy, že som plný elánu
A tak potom treba zmeniť životosprávu a hlavne niečo podnikať, lebo najvic vyčerpaný sú ľudia čo sa doma nudia a minimálne chodia von ale tak neviem aký je tvoj prípad
Mozes mat anemiu, nejake poruchy travenia napr. celiakiu, chronicke infekcie, poruchy hormonov, poruchy spanku atd.