Ahojte. Dnes som bola na 15ročnej prehliadke. Lekár mi povedal,že musím schudnúť. Mne sa moja váha vzhľadom na výšku zdá normálna.
Preto sa pýtam koľko má vážiť 15 ročné dievča, ktoré meria 173cm?
Nie su ziadne tabulkove vahy, ja si myslim, ze clovek by mal vazit tolko aby sa citil spokojny a nezhorsovala mu jeho vaha zdravotny stav. Samozrejme ak mas zivotospravu typu sladkoati, kola, chipsy a pod na dennom poriadku, je fajn to trosku upravit. Dalsia vec: mozes vazit 70kg a mat minimum tuku ma tele alebo 70kg ktore su vdaka tuku a svalova hmota minimalna...
podla cisel sa ani necudujem, ze si tu ludia chodia vyplakat problemy, bez urazky. Chalani pochudnuti a nizki, dievcata vysoke a pri sebe. No nie je to az tak zle, no idealny chalan asi bude mat nad 75kg a idealna baba nie viac ako 70, v opacnom pripade to vyzera akoby ste sa bud prejedali, postili alebo cvicili na objem
Hmmm, vykašli sa na to. Mne to povedala doktorka pred troma rokmi, odvtedy som pribrala asi desať kíl a na poslednej mi nepovedala nič, aj keď dobre viem, čo si myslela. Takže...
asi tak, keď proste si taká mohutejšia, máš svaly tak kašli na to. ale keď v obchode je problém s oblečením a fakt máš na sebe veľa tuku tak asi by s tým trebalo niečo robiť. sorry za úprimnosť/netaktnosť
Ketodieta so zníženým príjmom sacharidov založená na paleotickej strave a zváž split tréning, pod dozorom trénera ak si v živote predtým necvičila... Čo nevieš si vygoogli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Fúha, 65kg.. dosť málo. Ja mám 184cm 86kg. A to si myslím, že som chudý. Ale, človek by nemal pozerať ani na váhu.. ale 65kg je fakt málo.