Ahojte, mám problém, vyzerám ako kostra všetde mi vidno kosti a ked začnem jesť tak mám brucho ako balon ale všetko je také isté aj ked celý týžden mám brucho ako balon nič sa nezmení. Večší problém je že o mesiac sa ideme ako celý ročník ideme sa kúpať n
mal som podobny problem ked som mal tolko rokov,teda vazil som urcite viac ako 36 ale aj tak som vyzeral ako somalcan a pribral som az ked som mal tak 22-23 rokov takze s tym asi nic neurobis,skus nejaku umelu vyzivu take tie tycinky co obsahuju tolko kalorii ako normalne jedlo
Ja nechapem ako chudi ludia mozu mat komplexy zo svojej postavy lebo ja som sa vzdy len bala ze ma prave ti budu odsudzovat za kazde deko ktore sa mi na mne nepaci.
a inak v takom veku tomu nepomôžeš, športuj, nech máš aspoň svaly, môj brat je uplne rovnaký typ postavy, ale zo športu má na sebe aspoň trochu tých svalov
Si ektomorpf , tvoje telo všetko rýchlo spáli , pomohlo by ti cvičenie , ale kedže máš len 13 tak to vypadáva pre vývin. A pokial si podľa lekára zdravý tak to nerieš.
Aj ja som dosť chudá, doktorka ma poslala na endokrynologiu (vyšetrenie štítnej žľazi) už tam chodím asi 6 rokov a od vtedy užívam hormóny "EUTHYROX"..mal by si sa poradiť s doktorkou či to tiež nebudueš mať problém zo štítnou žľazou
tiez som bola riadna kostra ked som bola mala. nevravim, ze teraz nie som chuda, ale moje telo nabralo vekom trocha tvar, pomohla hlavne puberta a hormony, som aktivna a sportujem takze mam pevne svaly a inak si pomoct neviem, nepriberiem. pribrala som raz, ked som bola v zahranici a 2 mesiace som zrala hlavne mcdonald, a poviem ti radsej byt takato chuda ako tych par kilo navyse, lebo citila som sa z tej stravy ako zumpa. chapem co asi prezivas, mne sa tiez smiali a mala som stresy z toho ist sa hromadne niekam kupat, ale ver tomu ze z toho vyrasties pokial sa citis zdravo, vladzes a tvoje telo funguje, tak sa tym netrap
Ja som sa už z toho dostala. Aj budeš denne cvičiť, tuk sa ti dostane nielen do brucha ale aj do končatín. Jedz teraz hlavne mastné jedlá (nezdravé no ale priberá sa od nich) a nezaškodí ani jabĺčko dve denne.
pokial nemas ziadne zdravotne problemy, tak nic neries, vzdy lepsie byt suchy jak tlusty mas dobry metabolizmus , a ak to je v genoch moc s tym nenarobis ja som tiez dost chudy a co ako ? nic ser nato ze na teba dakto bude pozerat ze ooo aky suchar.. a co ako ? maj v riti mas 13 rokov bav sa, lietaj po vonku a uzivaj si a nie riesis somariny ak ti vadi to brucho(co pochybujem ze take ako balon) tak rob brusaky napr alebo co .. hlavne nezer ziadne doplnky stravy abo co je to hovadina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a inak v takom veku tomu nepomôžeš, športuj, nech máš aspoň svaly, môj brat je uplne rovnaký typ postavy, ale zo športu má na sebe aspoň trochu tých svalov
@sapphirizing ty si dievca, to preto. chlapci su radi ked zacnu naberat "hmotu". nechcu byt vychudnute palice ale poriadni chlapi