@narazuvzdornaa dakujeme za uprimnost. ja som tie v majoneze uz davno nemal, ale myslim, ze mi chutili, svojho casu dokonca viac ako calamadove. calamadu ako kedy - teraz som ju zjedol a celkom mi chutila, ale aj tak tie ryby samotne su na tom najvacsia delikatesa, to je jasne...
@n0win0u ked som videl tvoj hlas, hned som si pomyslel, ze dam koment "napr. po vcerajsej noci dobre padnu" alebo v tom zmysle daco ale potom si vravim reku nejdem vydrbavat ale zjavne by si sa neurazil
Puby, a to je tvoja anketa? Ani len miešok zo zavináča sa v nej nespomína?
---
Každopádne aj my ďakujeme, už som mala rozpísaný stav, že ma frustruje, keď mám deň a pol hen napravo jednu a tú istú reakciu, zhodou okolností tiež zavináč.
ja som raz vyhlasila... keď zmaturujem, tak zjem celý ten pohár čo predávaju v lidli... a zmaturovala, som, tak som to musela zesť... no, zjedla som síce len polku z toho jedného, lebo som myslela, že sa dogrcám.. ale tak.. aspoň dačo keď už nič..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Čalamádu vyhodím, nálev vyžmýkam, a od toho bodu zavináče milujem ^^
---
Každopádne aj my ďakujeme, už som mala rozpísaný stav, že ma frustruje, keď mám deň a pol hen napravo jednu a tú istú reakciu, zhodou okolností tiež zavináč.
@schizoofrenik no tesim sa na ne, ale zatial nejak nechodia
@narazuvzdornaa to je moja ano. vidis, to je pravda, ani trtac, ani miesok vies ale mozno je cas posunut sa dalej z mieskov navzdy nevyzijeme