ja plánujem teraz podať prihlášku do BA, od septembra mám súkromného doučovateľa ktorý už úspešne doučil nejakých 7-8 medikov pred prijímačkami, takže snáď som v dobrých rukách.
Študujem na VŠ, som v Bakalárskom ročníku, ale dá sa to stihnúť ak sa vieš premôcť a neflákať sa.
ja som teraz na Prif UK v prvom rocniku a chystam sa na medicinu. na prijimacky sa normalne ucim aj cez skuskove a vsetko sa to da v pohodicke zvladat. akurat treba sa trochu premoct a vyhradit si denne aspon tak 7 hodin na tu skolu a do LS urcite idem, lebo inak by som stratila niektore vyhody studenta + treba udrziavat mozog stale v nejakej aktivite
Nechystám sa, ale dobrá rada, naučiť sa musíte samy, doučovanie vám to vysvetlí, ale je to na vás. a KE a BA PODKLADY! ako otčenáš inak ste prakticky bez šance. Držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Študujem na VŠ, som v Bakalárskom ročníku, ale dá sa to stihnúť ak sa vieš premôcť a neflákať sa.
Si robis srandu nie? ten ucitel ti to tak akurat moze vysvetlit, no ty sa to musis nadrilovat sama... nie on ta tam musi dostat, to ty musis makat
@wuttasi Ale nehovor! Tak toto by mi teda nenapadlo. Ešte že si mi to prezradil.