Čierne bodky na nose,ako ich čistiť ? baby poradte chalanovi
Ahoj,v poslednom case mam dost problem s ciernymi podkami na nose, a rozsirenymi pormi. Baby poradte mi, ako a s cim si cistite plet ?
Nejaky overeny pripravok alebo cistiaca voda ? Dakujem
Umývaj sa častejšie. Inak používam takú modro fialovú tubu Clean&Clear blackhead clearing. Skvelé. To si rozotries po nose. Ale že poriadne, lebo to má v sebe také tvrdé picoviny. A nesmrdi to.
Ja si davam na tvar zeleny il (zmiesas s vodou na taku kasu), necham to asi 20minut nech to vysaje vsetok maz a sracky a potom sa natriem nejakym kremom urcenym na plet s pormi. Ked to robim pravidelne tak vidim zlepsenie a hlavne sa mi tak nemasti pokozka
essence nose strips nie sú zlé, ale nie každému zaberajú :/ (mne vôbec (avšak ja mám fakt málo čiernych bodiek, možno preto), ale keď som to frajerovi nanútila - jemu to nos pekne vyčistilo)
Ja som tiez kadeco vyskusala... A potom mi volakto poradil vziat krystalovy cukor, zmiesat s trochou vody a poriadne si s tym vysuchat nos. Lacne a sakra ucinne
Na čierne bodky na nose odporúčam nose strips od Balea (dostať v DM drogérii), taký čierny tenký obal to má a vnútri sú tri. Ale treba dodržať inštrukcie.
Mne vyhovuje na bežné čistenie micelárna voda od Mixa, nedráždi a neobsahuje parabény atď.
Z času na čas odporúčam urobiť si peeling (som spokojná s Himalaya daily scrub) a použiť masku (Dermacol acne clear, alebo niečo podobné s íľom).
@arywian U nás je to tiež tak. Akúkoľvek náplasť/masku na čierne bodky použijem, mne to nevytiahne skoro nič a priateľovi to vytiahne veľa čiernych bodiek.
Skus skombinovať @2 s naplastami na čierne bodky(je viac druhov v rôznych cenových kategóriách), myslím že by ti to mohlo zabrať. A aj máš mastnú pleť, nezabudni ju aj hydratovat, nie len odmastovat.
ja som si objednal čistiaci krem na čierne bodky zo ženskej stránky no a čo ... a umývaj si tvár proste častejšie .. niektorí ludia proste majú smolu na takéto veci, už je to mastná pleť alebo bodky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Mne vyhovuje na bežné čistenie micelárna voda od Mixa, nedráždi a neobsahuje parabény atď.
Z času na čas odporúčam urobiť si peeling (som spokojná s Himalaya daily scrub) a použiť masku (Dermacol acne clear, alebo niečo podobné s íľom).
ale btw ja mam cierne bodky uz snad 600000 rokov vyskusala som vsetko na svete drahe, lacne a mam ich stale
Skus skombinovať @2 s naplastami na čierne bodky(je viac druhov v rôznych cenových kategóriách), myslím že by ti to mohlo zabrať. A aj máš mastnú pleť, nezabudni ju aj hydratovat, nie len odmastovat.