Píšem vám pretože sa chcem s vami podeliť, že som konečne našla niečo, čo mi zabralo na tie nepodarené komedony!
'Garnier pure active intensive' - anti-spot exfoliating scrub! Na obale píšu, že výsledky sú viditeľné už po prvom d
ja som ich mala keď mi bolo tak 13 14 a brat mi ich vyškraboval skalpelom
potom som si umyla tvár, vyčistila voňavkou a bolo
a sranda je, že po polroku takejto procedúri mi to celkom zmizlo a odvtedy mám pokoj
Mne už nič nepomáha... ani kozmetička, ani žiadne lacné ani predražené prípravky, proste nič.... ale skúsim toto tvoje, nič za to nedám, potom napíšem....
ja že idem si pozreť čo za zázrak to je a vyskúšam. a zistila som že to má doma a žiaden zázrak to nie je. len ako iné peelingy. a s čiernymi bodkami som to vzdala, lebo sú tak hlboko, že pochybujem, že niečo povrchové na to zabere.
@biancadetolle - tak to zaučím radšej svojho brata, ktorý tiež vyžaduje aby som ho oslovovala ujo Juraj
@tichyrok - tak na prvý krát mi to pekne zabralo, potom ti napíšem ako som na tom o pár týždňov a či tiež súhlasím - a neskúšala si pásiky? Tie zaberajú.
@lullusmassacre
ja ti to len schvalujem,, ale zároveň aj upozorňujem:
bacha na starších bratov!
často mávajú sadistické sklony, hlavne voči mladším sestrám...nie že ten skalpel ti priloží k hrdlu ako ten môj tak strašil často mňa
tiež mi ten garnier pomohol len na chvílku síce som to nemala vobec strašné, ale mám pocit že odkedy som začala s týmito prípravkami tak mi to úplne pokazilo pleť predtým som tam ledva niečo mala a chcela som sa toho zbaviť ale doplatila som na to :/...... takže teraz neviem ...... na čierne bodky mi zaberajú tie trhacie "nálepky" tuším od essence inej značky som to v drogérií nevidela tak neviem ......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
potom som si umyla tvár, vyčistila voňavkou a bolo
a sranda je, že po polroku takejto procedúri mi to celkom zmizlo a odvtedy mám pokoj
môžem, ale budeš ho musieť pán učiteľ ako jeho žiaci
je strašne namyslený na to, že je pán učiteľ
@tichyrok - tak na prvý krát mi to pekne zabralo, potom ti napíšem ako som na tom o pár týždňov a či tiež súhlasím - a neskúšala si pásiky? Tie zaberajú.
ja ti to len schvalujem,, ale zároveň aj upozorňujem:
bacha na starších bratov!
často mávajú sadistické sklony, hlavne voči mladším sestrám...nie že ten skalpel ti priloží k hrdlu ako ten môj tak strašil často mňa
» www.stalekrasna.sk/cistiace-gely-a...