Neviete mi poradiť prečo ma stále bolí v močovej rúre po zavedení katétru a keď som ho vybral tak mám bolesti. A neviete mi poradiť ako ho správne zaviesť? Alebo nejakú radu.
@laciskoo myslíš si že ty nemáš problém tak už nikto iný? no nwm... len ide o to že ako ho vyberiem tak cítim rezanie... či treba viac lubrikantu alebo nwm čo...?
@11razor11 No ale ja sa normalne pytam? Lebo ja nepoznam vela mladych ludi co bezne maju kateter a este si ho aj sami zavadzaju, to vacsinou zavadza urolog, tak ja neviem ci ho nosis tak dlho alebo si robis picu.
@11razor11 No dobre, tak vezmime to tak ze si picu nerobis, ale ak dlhodobo nosis kateter, tak moznost infekcie je pomerne vysoka kedze na tom katetri sa usadzaju bakterie a treba ho menit kazdy mesiac, pricom neviem ze kde ty beries akoze ciste nove katetre ked tie mozes mat iba od lekara, a tie ti aj zavadza iba lekar. Okrem toho ak naozaj nosis dlhodobo jeden kateter, tak si daj predpisat nejake antibiotika preventivne.
Čo si myslíš že je tvoj príspevok taký dôveryhodný že si sám zavádzaš katéter, ktorý zavádza len lekár v prísne sterilných podmienkach? V 16tich? Sa zobuď...
@11razor11 No, tak pokial ta reze. Tak to moze byt nejaka zacinajuca infekcia, pretoze tie katetre sa musia pravidelne menit, a aj ked sa menia tak sa tam bezne dostavaj z koze bezna flora, ktora moze sposobit infekcie. Tak chod za urologom, nechaj si zobrat moc nech ti spravia rozbor, pripadne si daj predpisat nejake antibiotika, no a ked zavadzas kateter, tak pouzivaj mesocain gel, to asi aj robis.
ja nvm, ci zijete na stromoch, ale asi je dost zjavne, co ten kateder je, aj ze si ho tam chalanisko dava z nejakych perverznych dovodov a dalej nepisem, bo ma boli kkt len na to pomyslim aaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@rischo @caramelbiscuit
(nadych)
...
(nadych)
...
facepalm..
Nie, predsa samotná téma jasne ukazuje, že by sa ti nikdy nemohlo stať, že by si nebodaj osobné veci rozoberal na fóre.
podľa mňa záleži od hrúbky tej hadičky, asi ju máš hrubú a preto to po vybraní reže.....