paleontologičkou (ešte v škôlke), baletkou (kvôli nejakému filmu - zapáčili sa mi šaty ), módnou návrhárkou, vedkyňou, kozmonautkou, spisovateľkou... fúúú... toho bolo, ale na viac si už nespomeniem
a teraz, keď by som nad tým mala začať uvažovať, nemám ani poňatia
učiteľkou, právničkou, archeologičkou, architektkou, fotografkou..ale pred troma rokmi som konečne prišla na to čo ozaj chcem,nuž plánujem študovať psychológiu
jedine co v zivote nechcem, je byt bohaty. Chcem sa mat dobre (mat tolko kolko potrebujem a trosku viac), byt zdravy a stastny, ale bohaty nie. Zial, necakane na portali, kde je vacsina studentov nemozme cakat ine reakcie, tiez som ich take maval, ale peniaze su cestou do nicoho.
Samozrejme obstaranie si byvania bez uverov je uplne najlepsia investicia, potom by som uz nieco extra nechcel, len zabezpecit seba a rodinu tak aby im nic nechybalo. Bohatstvo vyjadrene v peniazoch a velkych, je aj velka zodpovednost, avsak tu za tym vidime len kopec veci a srandy.
@hajzelodkosti nj... ale stále sa lepšie plače v mercedese ako v MHD ... ja tiež nepotrebujem byť bohatý ale v tom prípade si to vysnívané lambo nekúpim
@dumbledore keby som nemala problém s chémiou (z ktorej by som tam robila prijímačky) tak som prvá čo si tam pošle prihlášku a ešte krv by mi asi trochu vadila a tie ich pitvy v neviemktorom ročníku...
učiteľkou v MŠ/ZŠ (1. stupeň).. od mala, od decka, proste stále.. o týždeň štátnicujem a bude zo mňa Mgr. pani učiteľka 1. stupňa (dúfam teda) a potom.. si už len nájsť robotu, čo bude sakra ťažké, ale dúfam, že sa to podarí
chcela som byť učiteľkou a neskôr lesníčkou/horárkou alebo také niečo (nie poľovník!)
a teraz mi došlo že to skombinujem a založím nejakú lesnú škôlku, to by bolo ideálne
niekedy som chcel byť kozmonautom, vojakom, archeológom a neviem čím všetkým ešte ... teraz vôbec ani len netuším čo zo mňa bude a čo by som chcel vlastne robiť
Toho už bolo, ale čo ma asi najviac držalo bolo: architekt, právnik, ekonóm a teraz chcem byť vedec - materiálový výskum ale dokedy mi to vydrží ani sám neviem
Keď som bol malý tak som chcel byť futbalista, policajt alebo detektív, pretekár, výherca tuningových súťaží, spevák, skater, pretekár na bicykli, pro gamer PC hier, grafik...
A teraz by som sa najradšej vrátil do tých detských časov prefackal svoje mladé ja ujebal si do ruk basketbalku a vyhnal svoje mladé ja trénovať a poprosiť rodičov nech ma dajú na tréningy basketbalu!.. a takto som teraz mohol robiť šport čo ma baví (škoda len že v detstve ma bavil len v High School Musical filmoch )
chcela som byť archeologičkou, kozmonautkou, policajtkou... neviem čo ma to napadlo
momentálne fotografka/grafička, to ma drží už dlho, ale postupne prichádzam na to že najšťastnejšia by som bola keby som mohla chodiť zachraňovať zvieratá, pomáhať slobode zvierat alebo také niečo
Chcel som pracovať v zásahovej jednotke,neskôr mi došlo že také niečo nemôžem vykonávať,pretože to nie je pre dokonalého človeka Tak som sa stal peňažníkom To je keď si z peňazí robíš lietadielka 8) proste frajer ... v budúcnosti by som sa chcel naučiť hádzať ich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
a teraz, keď by som nad tým mala začať uvažovať, nemám ani poňatia
ale nije. pekna som aj za pol zeny a na peniazkoch sa pracuje
toto ale chvalabohu všetko padlo
a neviem čím chcem byť teraz, ale konečne mám určený pevný smer, našla som čo ma napĺňa a idem za tým
Samozrejme obstaranie si byvania bez uverov je uplne najlepsia investicia, potom by som uz nieco extra nechcel, len zabezpecit seba a rodinu tak aby im nic nechybalo. Bohatstvo vyjadrene v peniazoch a velkych, je aj velka zodpovednost, avsak tu za tym vidime len kopec veci a srandy.
a teraz mi došlo že to skombinujem a založím nejakú lesnú škôlku, to by bolo ideálne
@luuuc8659 dobre teda
@ominousroar a dnes si na tom ako?
Úspešný.
Ale čím som starší, tým rozdielnejšie chápem slovo "úspešný".
Teraz je ale pre mňa dôležitejšie uživiť rodinu, vychovať veľa detí a zabezpečiť im aspoň taký pokojný a spokojný život, aký je dopriaty mne.
A teraz by som sa najradšej vrátil do tých detských časov prefackal svoje mladé ja ujebal si do ruk basketbalku a vyhnal svoje mladé ja trénovať a poprosiť rodičov nech ma dajú na tréningy basketbalu!.. a takto som teraz mohol robiť šport čo ma baví (škoda len že v detstve ma bavil len v High School Musical filmoch )
ale v povolaní ma od detstva stále drží herectvo
momentálne fotografka/grafička, to ma drží už dlho, ale postupne prichádzam na to že najšťastnejšia by som bola keby som mohla chodiť zachraňovať zvieratá, pomáhať slobode zvierat alebo také niečo
a teraz chcem pracovať buď v sexshope alebo v pohrebniictve...priipadne v ZOO..