Neviem prečo ale cez deň som úplne čulá a snažím sa byť čo najviac s kamarátmi a kamarátkami, ale keď už slnko zapadne tma a večer tak vôbec nič, nechce sa mi vonka, strašne unavená som a uzavriem sa . A ja neviem prečo ....
je to prirodzený biorytmus, ktorý sme zdedili po pravekých ľuďoch. Kedysi, keď sa zotmelo, všetci išli spať (po tme, bez lámp a mobilov sa toho veľa robiť nedalo .
ďalší dôvod je, že keď na teba svieti slnko alebo vidíš denné svetlo, ktoré mnohokrát silnejšie než nejaká slabá 100 wattová žarovečka , tak tvoje telo vytvára hormóny, čo ťa udržiavajú bdelú a "pri zmysloch". Bežné osvetlenie však pre tvorbu týchto hormónov nestačí, preto si unavená
"Podľa novely zákona učitelia, riaditelia škôl, lekári a policajti museli obci povinne nahlasovať popíjanie mladých, ktorí ešte nemajú 18 rokov. Rodičia mali za pitie dieťaťa platiť tisícku, ak by sa popíjanie opakovalo, obec mala mladistvému zakazovať chodiť do reštaurácií a na iné miesta, kde sa podáva alkohol. Maloletí do 15 rokov mali mať po 21:00 zakázaný vstup do barov a krčiem bez dozoru zákonných zástupcov."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ďalší dôvod je, že keď na teba svieti slnko alebo vidíš denné svetlo, ktoré mnohokrát silnejšie než nejaká slabá 100 wattová žarovečka , tak tvoje telo vytvára hormóny, čo ťa udržiavajú bdelú a "pri zmysloch". Bežné osvetlenie však pre tvorbu týchto hormónov nestačí, preto si unavená