Nič extra... poviem si, že sa idem radšej nejak zamestnať (aj keď to nie vždy pomáha)/spať (ak je to večer)/že to aj tak počas dňa zmizne (ak je to ráno). Ale dnes som sa rozhodla, že sa idem zo zlých pocitov vypísať do denníka a na také veci som pri tom prišla, že som skončila vyslovene šťastná
nikdy som nepociťovala (chvalabohu!) nejaké extra silné záchvaty melanchólie, ale ak sa niečo také vyskytlo, riešila som to behom a hudbou.. jednoducho som si obula svoje bežecké topánky, dala iPod do uší a behala dovtedy, kým som nemala pocit, že je to za mnou....
snažím sa o to viac myslieť pozitívne, usmiať sa aj ked nasilu, ale vždy mi je potom lepšie...tiež myslím na to, že nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie ..
Utečiem od nej..idem si zabehať, korčulovať sa...a ak je už večer a nedá sa to, sadnem si na balkón a volám hocikomu, kto mi napadne...len tak, ako sa má, čo robí
zapnem si nejaku hru na pc s poriadnym dejom a pribehom a nejako popri nej na depku nemyslim... aj ked je to len odkladanie problemu... ine sposoby ako zahnat depku su mi uz nedostupne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@alpynus spásaš sa?
A plačem.
no nič nechaj tak ....