ja som skúšal Blender a...hneď som aj prestal bolo to proste premňa neprehľadné a nechcelo sa mi kašľať s tým niekoľko hodinovým návodom.ale je to zase zadarmo no o Cinema 4D nič neviem...
@shifter
Blender - výhody: zadarmo, open-source, skriptovateľný, existujú do neho neskutočné haldy pluginov
nevýhody: UI má asi taký ako keby si nasral na tácku, prihodil k tomu zemiaky, a nazval to tlačenkou
Cinema 4D - nevýhody: stojí prachy
výhody: actually interface ktorý aj dáva zmysel
ale aby som nebol úplne neférový... keď sa po dvoch-troch mesiacoch naučíš všetky špecifiká ovládania blenderu, tak v ňom budeš vedieť robiť brutálne rýchlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Blender - výhody: zadarmo, open-source, skriptovateľný, existujú do neho neskutočné haldy pluginov
nevýhody: UI má asi taký ako keby si nasral na tácku, prihodil k tomu zemiaky, a nazval to tlačenkou
Cinema 4D - nevýhody: stojí prachy
výhody: actually interface ktorý aj dáva zmysel
ale aby som nebol úplne neférový... keď sa po dvoch-troch mesiacoch naučíš všetky špecifiká ovládania blenderu, tak v ňom budeš vedieť robiť brutálne rýchlo