@feex8 hahaha vtip dňa, tá tvoja čerešňa mi pripomýna niečo dobré po vypáleni!
@kurope na aštara šerana a podobných never sú to samozvanci niečo na spôsob sci-fi, ver ty radšej na Fatimske zjavenia a ich posolstvá ktoré sa do detailu plnia a boli pri ních tisíce ľudí.
boze sa pozrite kolko zla cirkev napachala a vsetky nabozenstva, len koli tomu sa robia najhorsie veci ,len preto ze niekto neveril v boha ho upalili,alebo podobnu picoviny vyzabijali cely narod elbo niekto si zmyslel ze sa uznavaju len krestania alebo nieco ine ,keby nic take nebolo nikto by nemal problem s tym kto ako vyzera kto co uznava kto v co veri
@krampus tie Fatimske tajomstva su reálne a do bodky sa plnia, ja som si ich nevymyslel?
a ktým jašterom, ano hlásaju take veci a tak isto to čípovanie, američania to už robia, takže tak vtipne to až neni, je to obmedzovanie slobody samotného človeka s čím nesúhlasim ani ja
Nech si kazdy veri v com chce...ja poznam moslimov, zidov, krestanov, baptistov, kurdov a ja som ateista verim v moc jednotlivca a vsetko sa zacina v hlave ci v chorej alebo...
NIE! cirkev je to najvacsie zlo to len teraz ked uz vidia co pachaju a pachaly tak to zvalia na chudaka satana.Satan vam nic nespravil satan je to dobro.
tato cirkev je falošna, Ježiš sám povedal že po nom príde vela falošných cirkví ktoré budú kázať v jeho mene. Tato cirkev si vymyslela vlastne pravidla ktore jej vyhovuju a oblbuju ludí a beru peniaze
ľudia by mali veriť v rovnováhu prírody a svoje schopnosti..... neverím, že by im pomohla nejaká cirkev, aj ked to je len môj pohľad.. určite je Boh alebo možno niečo také.. ale neverím na cirkev.. a na ich sprostosti a prikázania, ktoré sú usporiadané úplne odveci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a ty prestan hulit, rišo truhlik vam to este nedekriminalizoval
Vďačnejší námet na fake si tu ešte asi nemal. Je čas! (keby nezaložím pred 5 minútami diskusiu, spravím to sám)
A k téme:
@kurope na aštara šerana a podobných never sú to samozvanci niečo na spôsob sci-fi, ver ty radšej na Fatimske zjavenia a ich posolstvá ktoré sa do detailu plnia a boli pri ních tisíce ľudí.
ty čo čítaš? Star?
To nemôžeš, som prekrytí dobrou energiou Ptaaha, ktorý mňa, ale aj všetkých ostatných ľudí neskutočne miluje!
s Robertom na vecne casy a nikdy inak
@mielikki neviem prečo,ale to video mi príde neskonale vtipné.
Nepostrehol si v @3 vtip?
a ktým jašterom, ano hlásaju take veci a tak isto to čípovanie, američania to už robia, takže tak vtipne to až neni, je to obmedzovanie slobody samotného človeka s čím nesúhlasim ani ja
@24 Ok, pridem tam na navstevu
odpovedať nemusíš, nestojím o to, lebo si viem predstaviť tvoju odpoveď!
a sú tu aj starší ako 27 rokov, ako napr. @stage a mnoho ďaľších
A odkiaľ máš, že je to portál do 27 rokov?
A kde máš, do koľko rokov je toto portál?
A áno, @kurope má pravdu, mám necelých 19 (starnem, no :/ )
A kde máš, do koľko rokov je toto portál?
A áno, @kurope má pravdu, mám necelých 19 (starnem, no :/ )
je*em boha !!!! krista vyje*aneho !!!!