Čaute poradi niekto HLAVNE ako si mam čistit zuby aby mi nekrvacali dasna alebo preco potom krvacaju? myslite si ze pomahaju nejake zubne pasty urcene na krvacanie dasien?
nic nepomaha jedine dentalna hygienicka... Akurat maj co najjemnejsiu kefku nech si ich tak nedrazdis. Ja pouzivam uz ozaj dlho zubne pasty, vody na krvacavost dasien a tak ci tak sa mi postupne vracia spat... Ale uprimne mne jedine kedy prestali tak to bolo potom ako som navstivil dentalnu hygienicku a asi 3mesiace ani naznak krvi nebol ale postupne sa to vracia.
presne s tym istym problemom som bol u zubarky, a vysledok ze mam pouzivat dentalnu nit .. ono zo zaciatku ked budes s nitou sa onacit tak celkom dost krvi ti pojde zo zubov teraz pri cisteni uz mi vobec nekrvacaju .. a kefpu pouzivam curaprox, najmäksiu verziu .. ale radsej zajdi za zubarkou mozes mat nejaky zapala dasien abo co
parodontax mam mal som tu curaprox ultra soft a co mi mama povedala ze ta je zla /robí zo zubami/ a tak mam normalnu colgate, myslim ze to bude tym ako si ich sucham kruzivim pohybom lebo moja jemna motorika je na min. urovni
naklanate nejak kefku pri cisteni? a je jedno asi do ktorej strany kruzim?
@andrej12345 hej to vsetko je uplne jedno proste zuby by pri cisteni nemali krvacat, moze sa stat raz, dva krat ze si nejak zavadis, ale ak krvacaju pravidelne tak je to problem a treba zajst za zubarkou ktora ta posle za dentalnou hygienickou a az tam ti to vyriesia, ziadna pasta/kefka/technika cistenia zubov ti nepomoze omg ak tam mas zapal alebo zubny kamen, treba to odsranit lebo bude len horsie tak nevymyslaj tu s kruzenim kefky a zdvihni sa a chod!!!
@bress podla mna by si tam aspon tu najemnsiu vopchal
mne nasla zubarka kamen, dovtedy som nepouzivala medzizubne kefky a myslela som si zeby sa mi ani nezmestili lebo tiez mam zuby dost nahusto na seba, prakticky ziadne medzery, ale tu najmensiu tam snad kazdy vopcha
aj ked na zaciatku prve dni, tyzdne mi krvacali z nej dasna ale to je zevraj dobre, uz mi z nej nekrvacaju, a dost ma to z nej aj boleli dasna ako som ju tam davala, ale na to si treba asi nejak zvyknut, takze podla mna by si aj ty vopchal, aj ked najprv s nasilim a krvou ale to zevraj je len dobre no ten kamen sa usadzuje zrejme aj medzi zubami, teda podla toho co mne povedala dent,hygienicka, takze medzizubne kefky pomohli
@lenuli medzi asi 2/3 zubov nevopchal, mam a nevopcham ju tam Ja to mam kvoli strojceku, co mi pritlacil tak sebe zuby, ze teraz tam nemam prakticky medzery, len sa mi presne tam robia kazy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ak aj tak krvacaju tak mas problem nejaky
toto treba kazdy den a budes mat pekne, zdrave a nekrvave dasna
naklanate nejak kefku pri cisteni? a je jedno asi do ktorej strany kruzim?
Ja aj ked si cistim spravnou technikou tak sa mi vracia krvacavost, medzizubne kefky medzi vacsinu zubov nevopcham
mne nasla zubarka kamen, dovtedy som nepouzivala medzizubne kefky a myslela som si zeby sa mi ani nezmestili lebo tiez mam zuby dost nahusto na seba, prakticky ziadne medzery, ale tu najmensiu tam snad kazdy vopcha
aj ked na zaciatku prve dni, tyzdne mi krvacali z nej dasna ale to je zevraj dobre, uz mi z nej nekrvacaju, a dost ma to z nej aj boleli dasna ako som ju tam davala, ale na to si treba asi nejak zvyknut, takze podla mna by si aj ty vopchal, aj ked najprv s nasilim a krvou ale to zevraj je len dobre no ten kamen sa usadzuje zrejme aj medzi zubami, teda podla toho co mne povedala dent,hygienicka, takze medzizubne kefky pomohli
Ja by som ti odporučil emmi-dent z vlastnej skúsenosti.
www.emmi-club-slovensko.webnode.sk