ja ano. nemám všetky prečítané, došla som asi po šestku, ale už mi to dojde také silené...tá jednotka sa mi najviac páčila a čítala som to vlastne len aby som sa odreagovala a prišla na iné myšlienky, lebo som mala debilné obdobie a hentá séria kníh mi bola po ruke. ale musím priznať, že mi to pomohlo. celkom ma to pohltilo je to ideálne na také odreagovanie
hej ale ked zoey vypusti dusu tak on zostane v tulse a nepojde jej na pomoc podal man je hrozny debil ale nakoniec dufam ze skonci aj tak zo starkom(to je dalsi chalan)
keď tak čítam tie vaše komentáre, uvedomila som si, že som ten dej už pozabúdala čo ja budem robiť keď mi teta donesie tú sľúbenú ďalšiu časť? ja si nič nepamätám! môžem čítať zase odznova..
to je jeden chalan ktoreho prelozili z druhej skoly noci lebo neferet zabila lorena aj este jednu profesorku ona to hodila na ludi a chce im vyhlasit vojnu a ten stark ma schopnost ze sipom nikdy neminie ciel a neferet ho bude chciet vyuzit lebo on sa stane cervenym mladatom ale on je zalubeny do zoey takze sa potoms tane cervenym upirrom ako stevie rae
to je byvali bojivnik Nyx ale on ju miloval az velmi tak preto padol potom prisiel a znasilnoval čerokezke zeny a naroili sa mu synovia na pol vtaka an pol clovek ale nakoniec boli take vedmy v kmeni a vytvorili pannu ktora sa volala A-ya avlastne to bol hlinena babika ale nejako je vydychli zivot a ona potom uveznila Kalonu tak ze ho nalakala zo jaskyne a tie vedmy oni ten otvor zavreli aby ss Kalona nemohol dostat von no a ked cchel Kalon sexovat s tou A-you tak sa opet rozpadla na hlinu a jej dusa teraz sidli v Zoey
Skončila som pri druhej knihe. Tá prvá bola zaujímavá, ale ako sa v druhej všetko otočilo som až nepríjemný šok dostala a ešte k tomu keď Steve Ray zomrela... mala som dosť... zapadnuté prachom na poličke to je teraz....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a nechce sa mi to čítať odznova tak som sa na to vykašlala
Mne sa z tých všetkých najmanej páči práve 2. časť zatiaľ som prečítala 6. dielov. 2. diel je taký divný
dvojku som len tak zbežne 2x čítala a ani raz ma to nejako neprinútilo pomyslieť na to, aby som si kúpila ďalšiu...