Neviem či mi v knihe niečo ušlo alebo nie ale nepochopila som toto :
Z histórie poznáme že muži boli vždy nadradenejší ako ženy ... ženy nemali take práva ako muži .... lenže zato všetko nemože Boh za to si môžeme my... takisto ako cirkev stvorila h
áno, čítal, to je otázka pre teológov... asi to bolo myslené tak, že keby prvú stvoril Boh ženu, bola by prvorodená teda nadradená a muž by bol silnejší a nebol by to protiklad ale všetko by bolo rovnaké... neviem, to bola len teoria teraz
Nebolo by to rovnaké už aj Mack povedal že keby Ježiš stvoril prvú ženu nebola by možnosť úplne rovnocenného vzťahu medz mužom a ženou.
a Práve toto nechápem čo povedal Mack ! pretože za hierarchiu a že v minulosti vládli muži a boli nadradení tak zato si môžeme my .... Ježiš chcel aby boli všetci rovnocenný ....
Hmm len tak trepnem lebo som to nečítal ani ma to neláka a nepoznám tým pádom ani kontext toho rozhovoru, ale tak vyňatie z muža môže symbolizovať potrebu semena pri tvorbe nového života. Ak by bol muž vyňatí zo ženy tým pádom by bola nadradeným tvorom , keďže žena by sa bez muža zaobišla, zaťiaľ čo on bez nej nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
spýtaj sa a ja ti odpoviem
Nebolo by to rovnaké už aj Mack povedal že keby Ježiš stvoril prvú ženu nebola by možnosť úplne rovnocenného vzťahu medz mužom a ženou.
a Práve toto nechápem čo povedal Mack ! pretože za hierarchiu a že v minulosti vládli muži a boli nadradení tak zato si môžeme my .... Ježiš chcel aby boli všetci rovnocenný ....