Nie ..A vyzerá to niečo na štýl "tajemství" takže ani nemám záujem čítať ... Ten kto je múdry a má niečo v hlave si vie zarobiť peniaze aj bez nejakej kvázy "mágie" alebo pomocou iba pozitívnym myslením ...
To je čisto robené pre lenivcov kt. sú leniví pohnúť rozumom (kdežto ešte rukami) a zarobiť si peniaze...
A preto aj vznikla takáto kniha...Pretože autor dobre vie že takých lenivcov je veľa a knihú budú kupovať ....
Možno sa mýlim a v knihe je niečo úplne iné ...Sú tam možno nejaké reálne rady účtovnícke, ekonomické a čo ja viem čo ... Ale pochybujem keď vidím názov knihy že "Mágia penazí" ...
A ešte veta o knihe že: "Majú peniaze ducha? To sú otázky, na ktoré sa autor tejto knihy pokúsil odpovedať."
Hej isto majú ducha ..V noci vyletujú peniaze z penaženiek a chodia strašiť ...Ale nie už som zlý..pardón ...
@ravn5 nepaci sa mi sice, ze sudis knihu podla obalu ale tvoj nazor
Ono cakala som nejake rady, ako si udrzat peniaze a zbavit sa zlych navykov co sa tyka penazi. Mam zle vzorce v podvedomi este z detstva ...
A hej suhlasim s tym, tajomstvo spravili z neho troska velku senzaciu pre masu ludi, je to komercne, lebo ,,ZABUDLI" tam napisat, ze nieco treba preto aj urobit aby clovek nieco mal a ze nestaci si len vizualizovat ...
nesuhlasim s tebou s tou vetou ,,To je čisto robené pre lenivcov kt. sú leniví pohnúť rozumom (kdežto ešte rukami) a zarobiť si peniaze..." ja nie som leniva zarobit si peniaze a pohnut rozumom len neviem ako si poriadne zarobit peniaze ... a udrzat si ich ...
praveze som zmatena z toho, ze niekde v polovicke knihy autor pise, ze tato kniha nie je pre tych co maju problemy .. píše sa tam napriklad:
,, ... Nepristupujte k nej, pokial hladate riesenia vasich aktualnych problemov. Nezacnete predsa studovat novy odbor na univerzite, ani navstevovat narocne kurzy programovania, ak mate problemy, ktore akutne potrebujete riesit. V Takychto situaciach si nebudete priberat este dalsiu zataz....."
Som rada, ze pises aj take nieco ,,ze mozno sa mylim" mas riadny bod u mna , lebo vacsina ludi dnes povie, ze proste to tak je a basta a nepripusta, ze by to mohlo byt inak
Su tam rady ohladne podnikania troska ...
Ten duch, skor je to tam zobrazene o tom, ci sa penaziu bojime, ci ich mame radi, ako sa k nim spravame, takze na tom priklade v tejto knihy vysvetluje ako to s tymi peniazmi je ... len je tam vela odbornych slov na mna ...
neviem, neviem, ci je to bullshit, neviem co si mam o tej knihe mylsiet
@alysia Hmmm...Normálne si mám chuť teraz tú knihu prečítať ..ale iba z toho dôvodu aby osm sa mohol k nej nejak objektívne vyjadriť ... V mojom prvom príspevku som ju súdil iba podľa názvu knihy, obalu a skromného popisu knihy na martinuse ... A podľa môjho pocitu celkového z nej...
Čiže samozrejme že som sa mohol mýliť a tá kniha je možno skvost plný užitočných rád ...
Fakt mám chuť si to teraz prečítať ..sakra ! Mám rozčítané 3knihy a ešte toto ?! ..Nieee
Hmmm...Tak ale ten pocit je super keď si človek kúpi knihu a nesie si ju s úsmevom na tvári domov a po prečítaní ju založí do svojej zbierky na ktorú keď sa pozrie tak má opäť úsmev na tvári ...(ale dobre už to moc preháňam ..
na 4 knižniciach ? ...A tak to je tak akurát by som povedal ..
Tak u mňa hej ...Až teda na bibliu kt. som nečítal a ani nemienim ..
@alysia Heh Tak to hej no ..V tomto mám výhodu.. mňa baví čítať skoro všetko ..A keď sa nájde niečo také čo si kúpim a nebaví ma to tak aspoň si z toho niečo zoberiem užitočné ..v každej knihe je niečo také čo si človek zoberie ...A aspoň budem poznať nejaký názor niekoho iného na danú vec o ktorej je dotyčná kniha ..
Hej hej to je fakt fajn ..Tvoja zbierka ako vyzerá ? ..Koľko cca kníh ? ..
A inak kam tam do Bratislavy chodíš ? ...
Kreslenú bibliu ...tú mám tiež niekde zapatrošenú (darček od babky ešte keď som bol malý) ..Tuším som ju ani len neotvoril ...
@ravn5 no ja mam rada vsetko mozne, ale vsetko necitam ( scifi, romantiku a tak tehcniku )
No hej v kazdej knihe je nieco mozno aj ked jedna kniha ktora mala 70 stran a stale satam opakovali tie iste vety a veci, tak som ju po 20 tich stranach chcel azahodit roztrhat tam bolo poucne to, ze uz nikdy viac do ruky
Moja zierka? Hm asi 30 knih?
Len na Kapucinsku odborne knihy do skoly ( ostatne pobocky neviem kde su )
@alysia ... No vidíš ! ale aj to sa ráta ..Asi si už nespomenieš čo to bolo za knihu však ? ...
Fíííha ..A tak na to že moc nekupuješ tak fajne ...
Tá na kapucínskej je v pohode ... Ja tam poznám len dve knižnice ..Tú na kapucínskej a ešte jednú takú maličkú útulnú kde obsluhuje taká stará babička A to už ani neviem či existuje ..tam som nebol roky ...Ona tam mala takú skromnú ale kvalitú zbierku starých kníh ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
To je čisto robené pre lenivcov kt. sú leniví pohnúť rozumom (kdežto ešte rukami) a zarobiť si peniaze...
A preto aj vznikla takáto kniha...Pretože autor dobre vie že takých lenivcov je veľa a knihú budú kupovať ....
Možno sa mýlim a v knihe je niečo úplne iné ...Sú tam možno nejaké reálne rady účtovnícke, ekonomické a čo ja viem čo ... Ale pochybujem keď vidím názov knihy že "Mágia penazí" ...
A ešte veta o knihe že: "Majú peniaze ducha? To sú otázky, na ktoré sa autor tejto knihy pokúsil odpovedať."
Hej isto majú ducha ..V noci vyletujú peniaze z penaženiek a chodia strašiť ...Ale nie už som zlý..pardón ...
Môj názor = asi to je bullshit
Ono cakala som nejake rady, ako si udrzat peniaze a zbavit sa zlych navykov co sa tyka penazi. Mam zle vzorce v podvedomi este z detstva ...
A hej suhlasim s tym, tajomstvo spravili z neho troska velku senzaciu pre masu ludi, je to komercne, lebo ,,ZABUDLI" tam napisat, ze nieco treba preto aj urobit aby clovek nieco mal a ze nestaci si len vizualizovat ...
nesuhlasim s tebou s tou vetou ,,To je čisto robené pre lenivcov kt. sú leniví pohnúť rozumom (kdežto ešte rukami) a zarobiť si peniaze..." ja nie som leniva zarobit si peniaze a pohnut rozumom len neviem ako si poriadne zarobit peniaze ... a udrzat si ich ...
praveze som zmatena z toho, ze niekde v polovicke knihy autor pise, ze tato kniha nie je pre tych co maju problemy .. píše sa tam napriklad:
,, ... Nepristupujte k nej, pokial hladate riesenia vasich aktualnych problemov. Nezacnete predsa studovat novy odbor na univerzite, ani navstevovat narocne kurzy programovania, ak mate problemy, ktore akutne potrebujete riesit. V Takychto situaciach si nebudete priberat este dalsiu zataz....."
Som rada, ze pises aj take nieco ,,ze mozno sa mylim" mas riadny bod u mna , lebo vacsina ludi dnes povie, ze proste to tak je a basta a nepripusta, ze by to mohlo byt inak
Su tam rady ohladne podnikania troska ...
Ten duch, skor je to tam zobrazene o tom, ci sa penaziu bojime, ci ich mame radi, ako sa k nim spravame, takze na tom priklade v tejto knihy vysvetluje ako to s tymi peniazmi je ... len je tam vela odbornych slov na mna ...
neviem, neviem, ci je to bullshit, neviem co si mam o tej knihe mylsiet
Čiže samozrejme že som sa mohol mýliť a tá kniha je možno skvost plný užitočných rád ...
Fakt mám chuť si to teraz prečítať ..sakra ! Mám rozčítané 3knihy a ešte toto ?! ..Nieee
Jasne, paci sa mi ako reagujes je dobre, ze sudis len to co vidis a nie to co citas
Ja mam rozcitanych 10 knih asi 4tu zvladnes
Fúúha ...tak to si iná čitateľka ..
A tak má to len 248 strán tak to sa bude dať ..
To si vsetky knihy kupujes? kukni v kniznici nie?
som som kniha tyzdenne musi byt ...
no hej je to malo stran ale necita sa to super
Ja len kupujem ...Niekedy som behal aj po knižniciach ale už som od toho nejak upustil ...Ja si tou kúpu kníh vytváram doma takú moju knižnicu ..
Áaale každá kniha sa číta dobre
no hej nas zazranych je malo
No ja len kniznica kupujem len knihy, ktore som uz citala a viem, ze ich chcem este citat znova
ja fungujem asi na 4 knizniciach
Hej hej chapem, s tou kniznicou vlastnou
kazda kniha sa cita dobre? nesuhlasim, su knihy ktore som skoro podpalila
Hmmm...Tak ale ten pocit je super keď si človek kúpi knihu a nesie si ju s úsmevom na tvári domov a po prečítaní ju založí do svojej zbierky na ktorú keď sa pozrie tak má opäť úsmev na tvári ...(ale dobre už to moc preháňam ..
na 4 knižniciach ? ...A tak to je tak akurát by som povedal ..
Tak u mňa hej ...Až teda na bibliu kt. som nečítal a ani nemienim ..
Ja usmev na tvari pri takychto knihach nemam ale je fajn inak mat knihy a vlastnu zbierku
no hej akurat ... dve v Brne, jedna v Tn, potom Nm, Bratislava, tak 5
bibliu ja len kreslenu
Hej hej to je fakt fajn ..Tvoja zbierka ako vyzerá ? ..Koľko cca kníh ? ..
A inak kam tam do Bratislavy chodíš ? ...
Kreslenú bibliu ...tú mám tiež niekde zapatrošenú (darček od babky ešte keď som bol malý) ..Tuším som ju ani len neotvoril ...
No hej v kazdej knihe je nieco mozno aj ked jedna kniha ktora mala 70 stran a stale satam opakovali tie iste vety a veci, tak som ju po 20 tich stranach chcel azahodit roztrhat tam bolo poucne to, ze uz nikdy viac do ruky
Moja zierka? Hm asi 30 knih?
Len na Kapucinsku odborne knihy do skoly ( ostatne pobocky neviem kde su )
Fíííha ..A tak na to že moc nekupuješ tak fajne ...
Tá na kapucínskej je v pohode ... Ja tam poznám len dve knižnice ..Tú na kapucínskej a ešte jednú takú maličkú útulnú kde obsluhuje taká stará babička A to už ani neviem či existuje ..tam som nebol roky ...Ona tam mala takú skromnú ale kvalitú zbierku starých kníh ..
no to som bud dostala alebo knihy, ktore citam stale
a to je kde? ta kniznica mala?
No to je v takej malebnej dedinke menom Devín .. Ale už to tam asi nebude .. Niekedy to omrknem ..