ako som povedala, priliz preumelkovana kniha, ktora original drakulu celkovo zhadzuje...
prvy diel je o tom, že dievca sa zalubi do upira, to sa este dalo... ako nejaka romantika pre pubertiacky
druhy je o tom, že ju upir opusti a ona si najde kamarata vlkodlaka - strasna pravdepodobnost... nakoniec utekaju do slnecneho talianska, kde ziju upiri
treti si nepamatam o com bol, ale tusim že daco so svadbou
stvrty mi pripadal ako nasilu ukonceny pribeh... on ju nabucha a porodi maleho poloupira, pocas porodu zomrie, ale zachrania ju tym že ju zmenia na upira... novorodeni upiri maju problemy s ovladanim, ona zahadne nie a nakoniec zistime, že poloupri akonahle dospeje, tak už nestarne... a este sa tam spoja upiri a vlkodlaci, ktori sa od davnych cias nenavideli.... a este som zabudla, že vlkodlaci nie su vlkodlaci, ale cosi ine, co sa meni na zvierata a vlci boli tiez len nejaka zhoda okolnosti?
ja som citala jednu z kniziek po cesky a druhu po anglicky ale to tak ze ani nie do polky ale film bol fajn..odlisoval sa od tych americkych a to sa mi lubilo..
čítala som to ešte keď to nebolo komerčné a v slovenčine bola asi tak prvá časť..
a bola to moja prvá séria kníh, ktoré som čítala v angličtine....som rada, že som to čítala skôr ako to tak spopulárnelo, lebo by som to asi do rúk nebrala
Zlé to vôbec nebolo a nie je. A nemyslím, že by to bola nejaká urážka významu ,,kníh". Čítala som oveľa horšie pubertiacke knihy a táto k ním určite nepatrí, pretože som ju skutočne prečítala za pár hodín.
Ide len o to, že si beriete do úst slová ,,iných", ktorí si myslia, že tá kniha bola zlá. A vy ste vlastne tú knihu ani nevideli.
Veď načo si robiť vlastný názor, keď je moderné nenávidieť to, čo nenávidia aj ostatní.
Tak je to aj s Justinom Biebrom... plno ľudí ani nevie, kto to je a predsa ho nenávidia.
Je to nová móda nenávidieť niekoho, komu sa darí?
Ale aj zlá reklama je reklama
Prvý diel knihy.
Film bol trápny, ale mal dobrú hudbu.
Justina Bieber-a nemám rada pre jeho hudbu. Ale nepridávam sa za to do skupín ,,I hate Justin Bieber"... a pod.
čítala som každú časť asi po tri krát,, páčilo sa mi to,, samozrejme je to podľa mňa aj teraz dobré, ale už otrepaném,, kým som to čítala ja,, nepočula som o tom veľa,, ale teraz sa ide každý posrať.
Milujem tie knihy Každý diel som prečítala najmenej 8 - krát Samozreje, čítala som aj novelu k ságe. Aj filmy sa mi veľmi páčia, ale som názoru že kniha je vždy lepšia Ale celá Twilighr sága je moja srdcovka !!! ♥
Aj moja scorpiongirl ale nie len to ale aj The vampire diaries 1 ci 2 seria ,Skola noci,True Blood a doporucujem precitat knihu Hostitel!!!Ta kniha je viac nez uzasna!!!! milujem ju a mimochodom napisala ju tiez meyrova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
prvy diel je o tom, že dievca sa zalubi do upira, to sa este dalo... ako nejaka romantika pre pubertiacky
druhy je o tom, že ju upir opusti a ona si najde kamarata vlkodlaka - strasna pravdepodobnost... nakoniec utekaju do slnecneho talianska, kde ziju upiri
treti si nepamatam o com bol, ale tusim že daco so svadbou
stvrty mi pripadal ako nasilu ukonceny pribeh... on ju nabucha a porodi maleho poloupira, pocas porodu zomrie, ale zachrania ju tym že ju zmenia na upira... novorodeni upiri maju problemy s ovladanim, ona zahadne nie a nakoniec zistime, že poloupri akonahle dospeje, tak už nestarne... a este sa tam spoja upiri a vlkodlaci, ktori sa od davnych cias nenavideli.... a este som zabudla, že vlkodlaci nie su vlkodlaci, ale cosi ine, co sa meni na zvierata a vlci boli tiez len nejaka zhoda okolnosti?
Ako povedala @blackies , všetko je teraz preupírované. Ja mám rada len Draculu
A na filmoch sa mi páči iba Taylorova postava,nič iné
Vsak to bola telenovela thriler a komedia v jednom
(Ja vždy tvrdiť, že čítať až tak neprospievať.)
a bola to moja prvá séria kníh, ktoré som čítala v angličtine....som rada, že som to čítala skôr ako to tak spopulárnelo, lebo by som to asi do rúk nebrala
Urážka významovej funkcie podstatného mena "kniha".
Ostatné som už ani nečítala.
Zlé to vôbec nebolo a nie je. A nemyslím, že by to bola nejaká urážka významu ,,kníh". Čítala som oveľa horšie pubertiacke knihy a táto k ním určite nepatrí, pretože som ju skutočne prečítala za pár hodín.
Ide len o to, že si beriete do úst slová ,,iných", ktorí si myslia, že tá kniha bola zlá. A vy ste vlastne tú knihu ani nevideli.
Veď načo si robiť vlastný názor, keď je moderné nenávidieť to, čo nenávidia aj ostatní.
Tak je to aj s Justinom Biebrom... plno ľudí ani nevie, kto to je a predsa ho nenávidia.
Je to nová móda nenávidieť niekoho, komu sa darí?
Ale aj zlá reklama je reklama
Prvý diel knihy.
Film bol trápny, ale mal dobrú hudbu.
Justina Bieber-a nemám rada pre jeho hudbu. Ale nepridávam sa za to do skupín ,,I hate Justin Bieber"... a pod.
fimy su o hovne oproti tomu
Pri filmoch mi stačil prvý diel.