nemám top knihy, mám iba jednu top knihu ktorú som čítal aj viac krát ... Dainin Katagiri - Každý okamih je vesmír .. a je to zatial to najlepšie čo sa mi mohlo kedy dostať do rúk ( ak teda nerátam ženské telo )
Clive Barker / Philip K.Dick /T.Pratchett / Agatha Christie /Susan Clark / Stephen King / Oscar Wilde / Dan Simmon / Lovecraft / Jane Austen / Kurt Vonnegut / Roal dahl / De Maupassant / James Clavell / Orwell / Heller / Shakespeare / Amélie Nothomb / Umberto Eco / Mario Puzo / Bukowski / títo mi napadli ale je ich mnoho
Knižky obľúbené nemám lebo to by som sa neopovážil , to je ako koho mam radšej mamku či otca
Mne sa páčila každá kniha ktorú som čítala ale takto, mne sa hrozne páčia knihy od Virginie Cleo Andrews ... jej štýl písania mi hrozne sadol a celkove tie príbehy sú dosť super... hlavne asi Kvety v podkroví sú top
neviem to takto vymenovať ale..
TOP kriminálka bol Nesbo - Lovci mozgov
TOP z politiky a MV Tureček - Nesvatá válka o svatou zemi, aj Chomskeho knihy, Putinovo tajomstvo, Smrť západu (veľmi dobrá)
TOP knižka z puberty Jushua Mowll - Operácia stratené mesto (hltala som ju) a Dan Wells - Potomkovia (samozrejme aj Harry Potter )
TOP fantasy Tolkien - Hobit
TOP motivačná Trump - Nikdy sa nevzdávaj
TOP kniha politickej teórie Hobbes - Leviathan
TOP životný príbeh Shlomo Venezia - V pekle plynových komôr a Lincoln
a čakajú ma perfektné kúsky ešte, ku ktorým ani neviem kedy sa dostanem
Moje tri top knihy? Práve katalogizujem svoju zbierku a zisťujem, že pokiaľ ide o knihy, okrem Biblie ma v živote najviac ovplyvnili komiksy. Je to zvláštne, že jeden kreslený príbeh sa vám vryje pod kožu viac ako milión vznešene usporiadaných písmeniek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
2. Malý princ
a 3. asi ani nemám
ale je ich vela
ale obľúbené knihy nemám, keďže som ich prečítala obrovské množstvo... a vybrať tri naj by bol veľký problém
Knižky obľúbené nemám lebo to by som sa neopovážil , to je ako koho mam radšej mamku či otca
1. John Steinbeck - Na východ od raja
2. John Steinbeck - Na plechárni
3. Terry Pratchet - Koberčania
autori:
1. John Steinbeck
2. Terry Pratchett
3. Richard Yates
Sartre - Zošity z podivnej vojny
Nietzsche - Antikrist
TOP kriminálka bol Nesbo - Lovci mozgov
TOP z politiky a MV Tureček - Nesvatá válka o svatou zemi, aj Chomskeho knihy, Putinovo tajomstvo, Smrť západu (veľmi dobrá)
TOP knižka z puberty Jushua Mowll - Operácia stratené mesto (hltala som ju) a Dan Wells - Potomkovia (samozrejme aj Harry Potter )
TOP fantasy Tolkien - Hobit
TOP motivačná Trump - Nikdy sa nevzdávaj
TOP kniha politickej teórie Hobbes - Leviathan
TOP životný príbeh Shlomo Venezia - V pekle plynových komôr a Lincoln
a čakajú ma perfektné kúsky ešte, ku ktorým ani neviem kedy sa dostanem
2. Glattauer
3. Šulajová