@michalb25 no ja mám práveže pocit, že čítam veľmi veľa kníh, tak chcem vedieť, či ich je ozaj tak veľa ale zatial som len nejako na čísle 6 , lebo skúšky ma spomalili.. ešte pondelok posledná a potom sa do toho pustíím!
Ja mám niekedy zo seba taký pocit, že čítam hocijaké shity, len aby som niečo čítala. Lebo také zaujímavé knihy môžu mať totálne nezaujímavý obal a práve vtedy ma nezaujmú a rozhodnem sa neprečítať si ich. Rada by som si nechala poradiť pár kníh, ktoré by a oplatili prečítať Nechcem nejako otravovať, ale ak sa ti bude chcieť, môžeš mi do TSky napísať nejaké, čo ťa bavili
@overexcitedgirl ano anglicky v poslednej dobe vsetko len v anglickom jazyku. celu horus heresy seriu. warhammer. a vselico ine . jediny zaklinac bol v cestine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a chcem sa k tomu vrátiť, ale je to akési ťažké
Ja mám niekedy zo seba taký pocit, že čítam hocijaké shity, len aby som niečo čítala. Lebo také zaujímavé knihy môžu mať totálne nezaujímavý obal a práve vtedy ma nezaujmú a rozhodnem sa neprečítať si ich. Rada by som si nechala poradiť pár kníh, ktoré by a oplatili prečítať Nechcem nejako otravovať, ale ak sa ti bude chcieť, môžeš mi do TSky napísať nejaké, čo ťa bavili