momentálne čítam One Day, a obľúbená kniha je asi Eat, pray, love, ale pred tým to bola jednoznačne Shiver...no a If I stay...a tiež Nevidím, nepočujem, milujem...vlastne nemám obľúbenú knihu, lebo každá mi dáva niečo iné. A čítanie milujem!
Čítanie je úžasný relax od všetkého zlého, úžasný zdroj informácií a niečo z čoho nebolia oči ako z počítača Ja čítam rada vymyslené fantasy alebo takú romantiku, keď mi chýba
Najnovšie som prečítala Stefanove denníky /od seriálu The Vampire Diaries/
teraz citam velmi zaujimavu knihu: ondrej herec-dobre organizovany netvor. a otvorila mi oci v mnohych smeroch... o tom, ako nas zotrocuju korporacie, ktore ovladaju i politikov; ako to NAOZAJ chodi vo svete, ako nas vyciciavaju, hraju sa s nami. aka je smiesna dnesna ludska spolocnost a kto jej potichu vladne. proste sokujuco priama PRAVDA v koncentrovanej podobe
som taký malý bonitoidný knihomoľ, čítam všade a stále musím mať pri sebe knihu, bez toho sa nepohnem, žánrovo sa nezameriavam na jeden smer, čítam to čo ma obsahovo, štylisticky alebo inak zaujme
no či veľa...ale tak nadpriemerne by som povedala. nemám nejak vyhranený vkus ale mám rada beatnikov, Bukowskeho a podobné prasačiny. ale naj naj kniha asi Hlava XXII
v podstate.... musím mať na knihu náladu, ale poväčšine áno, vždy so sebou do školy, alebo do mesta beriem nejakú knihu, alebo vždy keď zabudnem, zastavím sa minimálne v antikvariáte. alebo v knižnici.
nezameriavam sa žánrovo, skôr podľa autora... inklinujem k tým ktorí sú mi viac menej svojim životom blízki, sympatickí, lebo potom sa viem vžiť do toho o čom písali.... ale napríklad, príbehy z lekárskeho prostredia a westerny by ma asi nikto nedonútil čítať. celkovo keď to tak vezmem, najviac čo som prečítala boli biografické romány, historické romány, fantasy, horory a v poslednom čase ma bavia aj vojnové. takže tak
strašne rada čítam je jedno čo len nech ma to pohltí ..najviac milujem,keď si to všetko predstavijuem do každučkého detailu ale nemám teraz čas a to mám tri knihy pripravené
rada čítam knihy, vlastne narozdiel od filmov si môžem vytvoriť scény, obrazy, postavy skoro podľa seba ...ja osobne mám rada detektívky, historické alebo dobrodružné romány...a tak
Čítam fakt všetko, čo ma zaujme, od Orwella a Salingera, cez Rowlingovú a Tolkiena, po Joanne Harris a J.T. Hynesa...no a momentálne mám rozčítanú knižku od Marca Cantera - Bezohledná jízda Guns n´ Roses...
prave citam odbornu literaturu na seminarku, Introduction to social psychology, vrelo odporucam ale vo vseobecnoti sa snazim citat, najma klasicku literaturu, experimentalnu prozu alebo christophera moora, coelha, filana atd
MAtkin ma fajn knihy Oblubena My deti zo stanice ZOO... a citam znamienko krasy a rozcitanu water for elephants ale serem nanu nechcesamiju citat jevlemi hruba!
konečne som sa nedávno zasa dokopala čítať a ide to kedysi som čítala úplne stále, potom som mala nechuť k čítaniu kvôli škole.. ale teraz sa do toho zasa dostávam
čítam keď je možnosť...cez prázky skoro stále, len teraz už nie je moc času...a je mi jedno aký autor to je, hlavne že kniha je to dobrá..pretože niekedy aj tí známejší majú braky ako svet, a dobré je to akurát na zakurovanie ...a naj knihu asi ani nemám...
@rici85 ja zbožnujem čitanie takych knih o realite napr typu Matkin ..alebo teraz som dočítala od Benjamina Leberta *CRAZY a tu som si zamilovala..ale mam celkovo rada knihy a je to sto krat lepsie ako pozeranie filmov,lebo mate vlastnu fantaziu
čítam dosť...a dosť ma bavila dracula od brama stokera...ako to bolo fakt brutalne dobre ale aj romániky od zuzky šulajovej...čievča z minulosti najviac lubim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Najnovšie som prečítala Stefanove denníky /od seriálu The Vampire Diaries/
A k téme čítam veľa.Najobľúbenejšia kniha Miluj ma ironicky-Maxim E. Matkin.Á zbožňujem knižky filozofického charakteru okrem iného.
nezameriavam sa žánrovo, skôr podľa autora... inklinujem k tým ktorí sú mi viac menej svojim životom blízki, sympatickí, lebo potom sa viem vžiť do toho o čom písali.... ale napríklad, príbehy z lekárskeho prostredia a westerny by ma asi nikto nedonútil čítať. celkovo keď to tak vezmem, najviac čo som prečítala boli biografické romány, historické romány, fantasy, horory a v poslednom čase ma bavia aj vojnové. takže tak
Ako nezabiť sám seba-Kenneth C. Hutchin
Obľúbenú knihu nemám ,ale v podstate všetky čo som prečítala sú moje obľúbené lebo každá je niečím iná ... takže tak
a oblubene knihy mam asi tri. z toho jednu srdcovku, ktoru poznam uz takmer naspamat.
@matii : Hlava XXII sa aj mne páčila, ale je to trocha náročné čítanie
za posledný týždeň som prečítal 4 knihy
a dá sa povedať, že aj ja som knihomoľ, všade mám knihu zo sebou
aj to by som si rád niekedy prečítal