@tenario mafia na slovensku - to som uz precital... celkom dobre napisane...som rad ,ze vsetky tie spiny su bud v hrobe alebo v base... bohuzial som videl ako im otec musel platit vypalne
@loveistheanswer nie, nemám, dokážem ich čítať aj tak, že prečítam kúsok jednej a hneď potom kúsok druhej, a zas prvú, a popritom ešte sledujem telku, odpisujem na správy a jem Nikdy sa mi to nemiešalo dokopy. Len keby bolo viac času na to, dni sa mi zdajú strašne krátke.
určite, momentálen čítam môj vianočný darček- Hiraxa a som na seba hrdá lebo som primkla aj moje spolužiačky k čítaniu i keď predtým ani riadne nevedeli ako vyzerá kniha
pekne som ich navigovala na súčastnú slovenskú literatúru, čítajú jak žeravé a bijú sa ktorá si skôr požičia knižky ktoré som prečítala ja
@tisko podľa mňa na to, že to písala slovenská autorka... je to dosť že super a ešte k tomu to písala ako 16 ročná... ináč ona to pôvodne nechcela vôbec vydať ako knihu pôvodne to dala prečítať len nejakým 15 ľudom - moja sesternica medzi nimi a sesterka mi potom vravela že je to dobré... tak ma strašne štvalo, že som si to nemohla prečítať čiže som dosť rada že to nakoniec vydala
@bloodsuckingvampire oplatí sa mi to kúpiť ?? Je to fakt také dobré ?? je tam dačo také že čáry-máry alebo to není o kúzlach a tak ??
Fuuu čítam čítam a vela teraz akurát Da Vinciho kód potom k ďalším dielam toho autora idem a teraz som na Vianoce dostala knihu "sviňa život" no uvidím čo to bude. A dnes som videla v nemenovanom knihkupectve (PanthaRhey ) dáku knihu o mafiánoch neviem ako sa to volalo niečo Mafia proste a tam bolo uplne všetko od podpalačstva cez znásilňovanie po drogy a takto, stálo to tuším 11€ a moc by som ju chcela. A zabudla som ešte z knižnice som si požičala Shakespeara Romeo a Julia a ešte chcem čítať Hamleta (ano chcem čítať žiadne povinné čítanie )
z casu na cas...mam rozcitanu jednu knihu a na policke mi lezia 4, ktore by som chcela precitat...no pochybujem, ze sa k nim tento mesiac dostanem..skusky
@sanduleak možno je taký spôsob čítania v poriadku, ak ti stačí si z knihy odniesť len dej... ale si si istá, že si takým spôsobom knihu skutočne vychutnáš?
Priznávam, že už dosť málo. Nemám na to čas a keď aj mám, nemám do toho chuť a potrebujem vypnúť nejakým iným spôsobom, ako zas niečo čítať. Plus som jeden z tých ľudí, ktorým nič nie je dosť dobré. Ale teraz mám jednu, ktorú si užívam
@blekota no tak by mali smolu no zasa by sa riesilo aké " in je na Birdzi ponizovat twilight" a preto by sa hned zacali vsetci hrdit tym ze im sa to pacilo a neviem co, ale hold, brak je brak a k nicomu inemu sa to neda zaradit my máti si to mozeme dovolit
@grietusha tak zase netvrdím, že tak čítam všetky... ak čítam nejaké romány a podobne, tie najradšej na jednu šupu, napr. Pottera 7 som prečítala za jeden deň. Tieto, čo čítam teraz, sú skôr vedecké, prípadne ich čítam kvôli niečomu inému ako je dej.
Milujem knihy, zbožňujem ich vôňu a čítať ju pres spaním, po spánku a počas dňa. Samozrejme, že to nesmie byť len tak nejaká kniha. Na knihy som vyberavá. Ale stále musím niečo čítať.
@melman To som rada, tá kniha sa mi tiež strašne páči. Film bol celkom fajn, aj kedˇ vynechali strašne veľa vecí. @homar na to nadával, lebo vraj úplne zničili myšlienku, ale mohlo to dopadnúť aj horšie. Každopádne je lepšie si to pozrieť až po prečítaní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
pekne som ich navigovala na súčastnú slovenskú literatúru, čítajú jak žeravé a bijú sa ktorá si skôr požičia knižky ktoré som prečítala ja
Fuuu čítam čítam a vela teraz akurát Da Vinciho kód potom k ďalším dielam toho autora idem a teraz som na Vianoce dostala knihu "sviňa život" no uvidím čo to bude. A dnes som videla v nemenovanom knihkupectve (PanthaRhey ) dáku knihu o mafiánoch neviem ako sa to volalo niečo Mafia proste a tam bolo uplne všetko od podpalačstva cez znásilňovanie po drogy a takto, stálo to tuším 11€ a moc by som ju chcela. A zabudla som ešte z knižnice som si požičala Shakespeara Romeo a Julia a ešte chcem čítať Hamleta (ano chcem čítať žiadne povinné čítanie )
furt to iste dokola, jak u debilov...
milujem knihy!
niečo úžasné milujeem čítanie
a mimo školy si čítam Muflóna Ancijáša a jeho spanilú jazdu od Braňuška Jobusa
Inak, nemáš náhodou moje Heavier than heaven?