vacsinou nerada vysvetlujem, lebo moje vedomosti su prevazne len v jednom odbore, jedna nadvazuje na druhu a neda sa to dobre vysvetlit cloveku, ktory nie je z toho odboru
Ako kedy komu. Pri normalnych okolnostiach ano, ale vela ludi si nedaju nic vysvetlit. Oni vedia vsetko ale ked nestojis pri nich a nepovies im tak to neurobia. S niektrorymi je to proste tazko.
Dost to zavisi od toho, co im musim vysvetlit. Ak je to nieco, co ich zaujima, nestretli sa s tym problemom predtym a ja im to viem vysvetlit, tak som tym nadseny, no ale ked to nevedia pochopit viackrat, resp. tvrdia si neustupcivo svoje alebo nevedia pochopit zakladne veci, tak mi je to dost blbe vysvetlovat to a radsej mavnem rukou, ale inak mam z toho dobry pocit, ak mozem takto niekomu pomoct
fakticke vedomosti - ano, ale niekedy mi prekaza, ked ini nevedia,co by podla mna fakt mali vediet
nerada vysvetlujem, lebo mam vraj pri rom ukrutne bitchy ton a posobi to zle
nejake tajomstva - vacsinou ma zlomyselne tesi ich vediet napr ked som mala proceduralny pruser v praci a zorganizovali sme jeho uplne zahladenie a utajenie s kolegom ako najvacsi tajni agenti
Ak to pomôže. Rád poradím napríklad v chove exotických zvierat. Pretože vo zverimexe natrepú ľuďom dosť blbosti s cieľom predaja a potom zvieratá trpia. Doslova.
nie ze lepsie... ale bavi ma vysvetlovat a ucit. a citim sa dobre lebo sa citim uzitocne, ak teda druha strana realne pocuva lebo chce vediet, a nehadze na mna nejake reakcie o tom ze mudrujem.
Skor sa citim za nich horsie v niektorych pripadoch... napr. ked na strednej nikto nevedel co je to heliocentrizmus... alebo led mi ista osoba nedavno povedala ze mesiac je hviezda.... proste sa citim aj za toho dotycneho skor blbo ako by som sa mala citit dobre ze ja viem a on nie... to je trochu detinske
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
fakt sa cítim múdro, keď zistím, že viem niečo, čo iní nie, zvlášť ak daných ľudí nepovažujem za úplne blbých
čo sa vysvetľovania týka, závisí od toho, či si chcú dať danú vec vysvetliť alebo nie
nerada vysvetlujem, lebo mam vraj pri rom ukrutne bitchy ton a posobi to zle
nejake tajomstva - vacsinou ma zlomyselne tesi ich vediet napr ked som mala proceduralny pruser v praci a zorganizovali sme jeho uplne zahladenie a utajenie s kolegom ako najvacsi tajni agenti
Hlavne ak ide o nejake zakulisne informacie v praci