pár dní som používala sírové mydlo proti akné ,lenže ja mám takú citlivú pokožku že už mám dva dni pleť takú suchšiu a hrozne to páli.poznáte nejaký krém čo sa predáva v lekárny alebo drogééri na citlivú pleť?a nepoznáte ešte nejaký lacný krém z lekárne n
Keď pôjdeš za dermatologičkou, ona ti dá krémik presne na tvoju pleť. Tiež som mala takýto problém, kožná mi dala krémik taký, síce stojí 10 euro a navydrží ani mesiac, ale zaberá to a odvtedy mám pleť celkom v pohode
mám krém a masku od Payot, s tým som veľmi spokojná. ale kupovala som to u kozmetičky, čiže neviem či to majú v lekárňach + nie je to zrovna najlacnejšie
neviem, ale mám dojem, že pointou prípravkov proti akné je to, aby mastnú pleť vysušili.... a radila by som drahšiu kozmetiku, kožnú, alebo kozmetičku.
to s tou koznou nesuhlasim ..ona ta poposiela na gyndu a k endokrinologicke a da ti to co kazdemu na zaciatku ..zineryt ktory po case prestane fungovat tak ti da ine co zas prestane fungovat potom antibiotika ...a nakoniec je schopna ta nahovorit na HAK len kvoli pleti ..ja pouzivam kozmetiku Avene a je na citlivu plet tak vyskusaj
btw pochybujem, že všetky kožné sú také zodpovedné, že človeka poposielajú k všetkým hentým lekárom ďalším, čiže myslím, že je skôr namieste nejaká spokojnosť ako hanobenie
@tysha ja som niekde povedala ze to nie je antibiotikum? je ale lokalne ale ja som potom spomenula antibiotikum vo forme tabletiek ktore sa podavaju oralne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a na akné je toho kopec, väčšina na predpis, skús zájsť za kožnou
zineryt je tiež antibiotikum
btw pochybujem, že všetky kožné sú také zodpovedné, že človeka poposielajú k všetkým hentým lekárom ďalším, čiže myslím, že je skôr namieste nejaká spokojnosť ako hanobenie
z tvojej vetnej konštrukcie mi jaksi nevyplynulo, že považuješ zineryt za atb