Som tretiačka na gymnáziu, 8 rokov chodím na jazykovku a chcem si spravit tento certifikát ako náhradu maturity (lebo ked budu nasledujuci rok taketo maturity ako teraz tak to si rovno mozem hodit slucku . Zaujímali by ma konkrétne úlohy,čo si pozrieť,c
Pokiaľ máš angličtinu na vysokej úrovni,nemáš o čom rozmýšľať. Ale tento certifikát slúži hlavne ako náhrada. Ak ti ide o nejaké vyššie uplatnenie,zvoľ si kvalitnejší certifikát.
Ja ho mám tiež...záleží od úrovne , ktorú si chceš spraviť ...a porovnávať ho s maturitou nebudem lebo príprava na maturitu z AJ (áno, maturovala som) a na certifikát bola diametrálne odlišná ...zameraj sa hlavne na hovorenú časť skúšky...vedia tam dať zaujímavé témy
Ja ho tiež mám a ja si myslím,že bol lahší ako maturita keďže tam niesú žiadne gramatické cvičenia. Ale na sloh bola myslím len 1 hodinka a bolo treba napísať 2 slohy za tú hodku,čiže to je zas ťažšie ako na maturite. A ústna časť bola celkom náročná témy ma dosť zaskočili čakala som niečo iné ale na Pass to našťastie bolo .. ale odporúčam ti dať si aj nejaký prípravný kurz stačí 2-3 mesačný ja som v Trnave do Yourchoice chodila a som maximálne spokojná
na buduci rok sa mozno tento nebude uznavat a podla mna je uplne jednoduchy. Akoze ludi, co poznam, ze ho spravili a akoze vedia podla toho na uroven B2, ale neni sanca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov