Páčia sa vám mestá keď je noc? Prípadne radi fotíte mestá v noci? A vaše mesto sa vám páči v noci? Ak máte nejaké fotky miest v noci, môžte ich sem dať.
ankooo veľmiii, doma vidím skoro celé mesto z okna večer svietiť, tu v ba len kúsok z chodby ale aj to je pekné a zo školy z najvyšších poschodí vidno tieeež, aj to je super
a môj foťák už veľmi nočné fotky nezvláda, tak len takto..
BB
áno, veľmi sa mi páčia, ale taktiež to nedávam vo veľkej kvalite, takže sa snažím na to čo najviac vynadívať a zapamätať si to
a vo mne celkovo nočný život vzbudzuje veľmi dobrú atmosféru, napríklad keď v noci niekam cestujeme autom a rozprávame sa, zastavíme na nočnej bezínke a ideme ďalej, alebo keď sa v Brne každú hodinu na hlavnej stanici stretnú všetky nočné rozjazdy a spoločne sa rozbiehajú do prázdnych ulíc, alebo také tie akcie kde sú v noci otvorené múzea a galérie...v podstate by som celkom rada žila v noci, ak by to šlo
a tiež by som sa veľmi chcela ísť pozrieť niekde tam, kde to v noci naozaj žije, napríklad do Japonska, kde sú v noci normálne otvorené obchody, ľudia si nakupujú veci a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
a môj foťák už veľmi nočné fotky nezvláda, tak len takto..
BB
Praha
Alicante
a vo mne celkovo nočný život vzbudzuje veľmi dobrú atmosféru, napríklad keď v noci niekam cestujeme autom a rozprávame sa, zastavíme na nočnej bezínke a ideme ďalej, alebo keď sa v Brne každú hodinu na hlavnej stanici stretnú všetky nočné rozjazdy a spoločne sa rozbiehajú do prázdnych ulíc, alebo také tie akcie kde sú v noci otvorené múzea a galérie...v podstate by som celkom rada žila v noci, ak by to šlo
a tiež by som sa veľmi chcela ísť pozrieť niekde tam, kde to v noci naozaj žije, napríklad do Japonska, kde sú v noci normálne otvorené obchody, ľudia si nakupujú veci a tak