Ja sa len votriem do tejto témy, bo nechcem zakladať novú. Mňa by zaujímalo, či niekto náhodou nepoznáte anglické fórum pre ľudí, ktorí sa ešte iba učia anglicky.
Inak toto asi nie je to čo hľadáš, ale sú tu komentáre (recenzie) ku knihám » www.goodreads.com/... a dajú sa tiež hodnotiť... Minimálne je to dobrá stránka, mne ju tiež kedysi odporučil niekto tu na Birdzi
@azizi hmmm super dik to sa mi moze hodit mne je jedno o com su tie stranky ja len potrebujem spravit nejaku databazu clankov k diplomovke a s nou potom dalej pracovat
@gagrr Ďakujem, to vyzerá tiež fajn, len ja som myslela skôr fórum...v pravom slova zmysle...kde by sa dalo diskutovať na rôzne témy vrámci učenia sa angličtiny.
@charonsro No ono sú to skôr komentáre než články... Niečo ako na našom csfd.cz alebo databazeknih.cz
Azizi, stranka help for english.cz(or helper for english ) nwm presne je celkom fajn stranka mas tam gramatiku,slovka,testy na precvicenie dokonca hry v anglitcine, a vela ineho. Po zaregistrovani tam mas aj anglicke forum . Ak ti nevadi ze je to ceska stranka,a chatovat budes (pravdepodobne) s cechmi,ale to nevadi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@charonsro No ono sú to skôr komentáre než články... Niečo ako na našom csfd.cz alebo databazeknih.cz