z mojho telefonu sa da volat, funguje tam wifi, daju sa na nom pozerat filmy, nabijam ho kazdy treti den, da sa s nim fotit a pocuvat hudba, vzdialene ovladat moj PC a funguju na nom mapy. ak CM12 neponukne nieco, co nevyuzijem, tak nemam dovod, niesom otrok mobilu aby som sa v nom sparal a nemalo to ziadny prinos pre mna.
Android je sam o sebe sracka a nepotrebujem si to dojebavat este alternativnou ROM, ktora je nedorobena a pravdepodobne ani nebude pre moj mobil, ale aj keby bola, tak mi to je u prdele, mobil pouzivam par minut cez den a na moje potreby mi to vyhovuje, tak ako to je
CM 12 som už skúsil, len sa mi nepáčilo že som nemohol využívať Spen, ináč je to super môžem len doporučiť. Momentálne som na official (beta) lollipop rom na Samsung galaxy note 3 score v antutu mi stúplo O +- 8000 bodov screen on time 4hod pri hraní real racing 3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Android je sam o sebe sracka a nepotrebujem si to dojebavat este alternativnou ROM, ktora je nedorobena a pravdepodobne ani nebude pre moj mobil, ale aj keby bola, tak mi to je u prdele, mobil pouzivam par minut cez den a na moje potreby mi to vyhovuje, tak ako to je
dlho som mal taky crep, tento som kupil pred polrokom, potreboval som nieco lahke a tenke na bezne pouzivanie do 150€