Máte nejaký program? Idete na výlet ešte kým je čas? Idete sa kúpať, bicyklovať, behať, do posilky ... ?
Alebo sadáte do auta/autobusu a čo najskôr domov a zaliezť pred 32 stupňami a priamym slnkom?
Keď mám po práci, tak je 9 hodín večer. Kým prídem domov je pol desiatej.. Idem na chvíľu k mamo, prehodíme pár slov a idem k sebe odlíčiť sa, ogabať sa a zaľahnem.
Občas zavolám naj kamošku a sesternicu na posed/pokec, ale to len, keď už na ďalší deň nevstávam zas do práce.
Skontrolujem stav vody vo vírivke, trhám burinu, večer polievam a pomedzi to robím rôzne činnosti opráv (podľa potreby), raz týždenne kosím, upratujem vnútri a každý druhý deň na cintorín, maľujem a väčšinou keď už v robote nerobím, tak doma robím ...aj tak ten čas strašne uteká, nestíham pomaly alebo len ledva stíham všetko čo chcem
Kedze mam cerstvo skerovane paprce, snazim sa byt hlavne doma, kde hram hry, citam knihy... Ked idem von, tak vecer, ked slnko tak nepali bud na pivo, alebo vyvencit potomka
hram eve online a pocuvam pri tom podcasty, alebo hram daco ine (aj ked ine veci uz zriedka, dost tazko sa hladaju nejake zaujimave), alebo pozeram youtube videa, alebo serialy.
Vacsinou z prace idem do obchodu, doma varim, venujem sa drahemu, poriadim trosku, cvicim, staram sa o svoju hygienu, toto mi zaberie vzdy cas do jedenastej a den je v prdeli
V týchto časoch WFH, sa väčšinou dostanem von na jazdu na bicykli, inak okrem bežných záležitostí okolo bytu, riešim RPGcky, občas robím modely, alebo si čítam/niečo pozriem, ale najčastejšie som ignorovany mačkou.
Väčšinou prídem domov unavená a dutá ako váza, tak si sadnem do kresla, vyložím nohy a vypnem na chvíľu a keď príde domov manžel, tak sa venujeme jeden druhému, občas skočíme na pivko chystačky do roboty na ďalší deň, je pól 12 a ja si opäť nadávam, že idem neskoro spať..
Napr. chodim plavat, travim cas s muzom, flakam sa, upratujem, varim, citam, pozeram serial - aktualne mr. robot a zamilovala som sa druhy krat, obcas pracujem aj doma len tak obcas idem s ludmi von ale to sa mi zvacsa po praci nechce. Atd.
keďže končím po 19tej tak slnko už neni taka sviňa a da sa niekde aj prejsť..málokedy idem takto ale čas sa nájde na prechádzku sem tam,alebo keď som s niekym dohodnutý na víno napr po práci.
inak prídem.domov, niekedy tesne pred tým idem aj na nákup..doma si urobím večeru a pozerám telku, alebo niečo na PC..film,seriál..spoločenské hry niekedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Občas zavolám naj kamošku a sesternicu na posed/pokec, ale to len, keď už na ďalší deň nevstávam zas do práce.
inak prídem.domov, niekedy tesne pred tým idem aj na nákup..doma si urobím večeru a pozerám telku, alebo niečo na PC..film,seriál..spoločenské hry niekedy