Mám taky problem, ze mi nejde vstup na slúchadlá..Mám Orange Boston a neviem kolko by to asi stálo čisto iba výmena nového vstupu.aspon pribliznu cenu by som chcel vediet...dik
a neboj je to zdarma totiž náhradné siely sa nepredávaju a nevyrabaju cize ejdiný sposob ziskania noveho jacku ej vybratím z iného orange bostona, pori com ej tam velka sanca ze sa poskodi, vela stastia
samotny vystup stoji par euro, ale vymena urcite nebude pod 50 eur. Boston je tak lacny telefon, ze si dovolim tvrdit, ze sa skor oplati kupit novy, nez ho dat opravovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
alebo 5 minut strachu a niekomu ho ukradnut
..kvak..
a neboj je to zdarma totiž náhradné siely sa nepredávaju a nevyrabaju cize ejdiný sposob ziskania noveho jacku ej vybratím z iného orange bostona, pori com ej tam velka sanca ze sa poskodi, vela stastia
aj to, že sa mi ten výstup podrbal, by som predýchala
ale to, že sa mi po načítaní akejkoľvek stránky prehliadač hneď vypne, je aj na mňa trochu moc.
trošeno nakokot mobil hento