nakoľko som mladý idealista, životom sklamaný zatiaľ iba čiastočne ...nechcem ani tak mať. chcem zažiť a dosiahnuť.
poskúšať to, čo neskúsi každý. spraviť ľudí okolo seba šťastnejšími. niečo po sebe zanechať. aby tu po mne bola stopa - áno, bol tu raz nejaký človek, ktorý hoc aj túto malú nepodstanú vec zmenil k lepšiemu.
muheheee super chlapa, ísť na koncert NIN, dramaticky odpadnúť po zachvate jebnutého fangirlingu pred T. Reznorom , mať koňa, dostať sa an ruštinu v praxi, dať si rok odklad a ísť po europe kade tade po robotach bechať, strašne STRASNE by som chcela byť zachranarka!!!!!
ale inak, v odbore, chcem byť manažérka hotela, behac do roboty v krasnom slušivom kostýmčeku a kktiny a aspoň chvílu chodic s klavíristom
väčšinou su to take veci nad ktorymi sa rehocem furt
- byť na koncerte Yanna Tiersena, mať s ním foto, dostať cmuka dnuka / rozumej na líčko / a podpišťok a dovi dopo nič viac nechcem od života už asi 4 roky
V blizkej buducnosti sa chcem pozriet do Vietnamu, Taiwanu, Juznej Korei a chcem dat Cine este jednu sancu, pretoze prvykrat som sa tam citil nejako divno. Niekedy v buducnosti si urcite chcem otvorit cajovnu a velmi rad by som mal korejsku priatelku, idealne v Hong Kongu, kde som sa aspon na chvilu citil naozaj stastny. A verim, ze sa este dozijem prerodu tohto agresivneho bordelu na bezstatnu slobodnu spolocnost. Nic viac nepotrebujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
do 27 snad aspon polovicu stihnem!
2. Uplatniť sa, byť úspešná v práci, ktorú budem robiť
3. Vychovať dieťa
4. ísť do krajín, do ktorých chem a aspoň raz vidieť ľudí, ktorí sú momentálne daleko
no a neskor rodina
+ take special, chcela by som vidiet polarnu ziaru
ale inak @5
Zajtra Praha + koncert Major Lazer
Maturita
19.-27.jún - Amsterdam, Paríž, Londýn
a potom už rozbehnúť produkciu
Hovoriť plynule po nemecky (od čoho mám ďaleko) a aspoň pasívne ovládať španielčinu/francúzštinu (od čoho mám ešte ďalej).
Potiahnuť tri-štyri dni bez spánku.
Raz vo vzdialenej budúcnosti sa zamestnať (pre mňa ako buržoázneho parazita a totálne nemehlo veľmi ťažko predstaviteľné).
Nájsť (alebo vymyslieť) fialovú alebo tmavovomodrú permanentnú farbu na vlasy.
Nepovinne: zažiť suspension (áno, to visenie na hákoch) a navštíviť Južnú Ameriku.
poskúšať to, čo neskúsi každý. spraviť ľudí okolo seba šťastnejšími. niečo po sebe zanechať. aby tu po mne bola stopa - áno, bol tu raz nejaký človek, ktorý hoc aj túto malú nepodstanú vec zmenil k lepšiemu.
ale stihnem ich všetky!
a este mat normalnu pracu a uz je to jak sen
A príde mi to ako fakt big deal :/
...a byť už konečne šťastná...
zmaturovať
byť lepším človekom
dostať sa na moju vysnívanú VŠ
zažiť
zmaturovať
byť lepším človekom
dostať sa na moju vysnívanú VŠ
zažiť pocit absolútnej slobody a sebestačnosti
navštíviť Norsko
v lete si zopakovať výlet do Prahy -toto je zatiaľ najreálnejšie ked sa tak na to pozerám
Hádam nie som náročný, aj keď občas mám ten pocit..
ale inak, v odbore, chcem byť manažérka hotela, behac do roboty v krasnom slušivom kostýmčeku a kktiny a aspoň chvílu chodic s klavíristom
väčšinou su to take veci nad ktorymi sa rehocem furt
Naučiť sa gymnastiku.
Mať vlastný život, ktorého šťastie nazáleží na nikom inom okrem mňa.
To sú tri priania? Džin, rybka kde ste? :o
-Udržať sa dlho dlho v dobrej práci (napríklad tej, kde som teraz)
-Poriešiť bývanie, úplný luxus by bol ešte pred deťmi stihnúť nejakú tú dovolenku
-Mať 2 zdravé deti, ideálne chlapec a dievča, ale hlavne nech sú zdravé
-Žiť s manželom šťastne "až do smrti"
-Byť mojim deťom aspoň spolovice taká dobrá mama, akou bola (a je) tá moja mne.