@shoesmaniac nikdy nehovor nikdy sa síce hovorí, ale keď niekto má nejaké pevné zásady, ktorých sa aj drží a má aj silnú vôľu, tak si môže povedať nikdy
no ale k tomu čo by som zmenila a nikdy nevyskúšala vo svojej minulosti je fajčenie,kurva mi to zničilo imunitu a som 2 krát chorá za dva týždne,včera som s tým radikálne sekla
@shit ano vacsinou nepride nikomu nic ze je na to zavisly.... aj farcias si hovori ze moze prestat, aj alkoholik si to casto hovori az ked je neskoro si to clovek uvedomi.... Aj mlieko je velmi navykove a napriklad to si urcite tiez ani neuvedomujes...
@barky tak never,ale poznám svoje telo predsa.nikdy som nebola tak často chorá až keď som začala tuhšie fajčiť,poznám pár takých ľudí čo mi dajú za pravdu,ako možno je to tým že mám ešte len 14
@barky A ty si niekto kto vie nadavať do debilov a jebov , tym ukazuješ svoju inteligenciu . Myslím že viem o rasta viac ako ty. Poznáš to iba z dreadov , reggae a hulenia a čo viac to znamená , to nevieš .Myslíš, že ked mi napišeš čo si o tom mysliš že s tym prestanem ? . Názor nejakeho barkyho čo vie o tom shit ma nezaujima . Čau
@shit ale rasta niesi si mrdka a to viem práv preto že viem o tom len viac ako si napísal.. ja ti nič nezakuzajem.. len hovorím že si obyčajný pubert čo ani nevie čo rozpráva
Bungee jumping, lebo som krehká ako porcelánová bábika a extrémne veci znášam z krátkodobého hľadiska vynikajúco a z dlhodobého to má na mňa veľmi negatívny vplyv, povedala by som, že celoživotný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
fakt neviem čo mám odpovedať na túto otázku,ale asi by som nikdy nezjedla psa,mačku a nejaké červy a šváby ,bleh
@leaav fajčenie ničí imunitu? si fajčila rok? povedz mi o tom viac
šliapať, ani zo srandy...
nevybehla by som nahá na ulicu....
Nezačala by som si 2x s tým istým chalanom, čiže 2x do tej istej rieky nevstúpim...
Nedala by som sa úúúúúúplne na krátko ostrihať ..
ááááááááááááááááááá jéžíš toho by bolo
inak mi nic nenapada
inak...