@rosesareredvioletsareblue čo by som si o nom mala mnysliet? no asi ma vela penazi no ... asi by som si to vsimla, ako v Subway sa nevyznam ani co tam maju, tak to je zle ze si tokupia alebo co?
1. by som si myslela, že si super lebo double chocolate cookies sú super a v Torquay dávali ku každej káve alebo čokoláde jeden cookie zadarmo a bolo to úžasné.
2. asi by som si to všimla a tiež by som si myslela že si super lebo double chocolate cookies sú najlepšie!
3. ja si to všímam lebo double chocolate cookies sú najlepšie!
ja si zakaznika a jeho objednavku zapamatam po dvoch razoch a vacsinou si nemyslim vobec nic. tak ti asi chutia cookies, no..
ale pamatam si jedneho typka, ktory si vzdy kupil jednu kavu, k tomu dva jogurty, dvojo vafli, a k tomu niekolko kusov keksikov a vobec nehanbil to vsetko zjest na ranajky
Je to trochu nezdravé, ale inak fajn, zlaté, tešila by som sa, že niekoho opakovane stretávam takto Ale ja sa i po jednom čokoládovom cookie cítim šialene plná až mi je z toho nedobre, čiže nechápem, ako ten človek funguje! :o Tak toto by mi blýskalo hlavou, ale nič zlé by som si o tom nemyslela preboha!
ze je tucny alebo vela sportuje ak to na nom nie je vidno a ze sa nestravuje zdravo... alebo to musi chutnat velmi dobre ..neviem, este som nemala tu cest
@obliviate tak isto pozeram ze kam to chodi a co si to kupuje
@rosesareredvioletsareblue no a nic co by som si mal mysliet ? tak asi to tomu cloveku teda tebe chuti co by som si mal akoze mysliet ? no a keby som tam pracoval netusim ci by som si ta vsimol ze tam chodis tak casto
keď tam budeš chodiť zhruba každý pracovný deň, občas aj v sobotu alebo nedeľu a keď si dáš zakaždým ten istý footlong v tom istom pečive, vždy bez syra, trochu zapiecť, so všetkou zeleninou, len bez cibule a s chalapiňos na jednej polovičke a s tou istou sladkocibulovou omáčkou, s oreganom a trochou korenia, s tým istým nápojom a s tými istými tromi druhmi cookies, tak si môžno o tebe niečo začnem myslieť.
ale dovtedy pardón, nemám záujem si o tebe niečo myslieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
2. netusim, nepracujem tam
3. netusim
akoze mozes byt pingvín aky chces, ale idiocia z tohto len tak srsi.
Toto sme robili 3 týždne vkuse v Anglicku!
1. by som si myslela, že si super lebo double chocolate cookies sú super a v Torquay dávali ku každej káve alebo čokoláde jeden cookie zadarmo a bolo to úžasné.
2. asi by som si to všimla a tiež by som si myslela že si super lebo double chocolate cookies sú najlepšie!
3. ja si to všímam lebo double chocolate cookies sú najlepšie!
ale pamatam si jedneho typka, ktory si vzdy kupil jednu kavu, k tomu dva jogurty, dvojo vafli, a k tomu niekolko kusov keksikov a vobec nehanbil to vsetko zjest na ranajky
2. asi by som si to vsimla, lebo si vsimam ludi a mam aj celkom pamat na taketo detaily
3. neviem
clovek by sa za to mal:
a) hanbit lebo vela zje
b) hanbit lebo ma vela penazi
c) hanbit lebo stale chodi do toho isteho shopu
...
ach..
@transplantovana ok, to je vcelku potešujúce, dúfam, že mi nezačnú automaticky nakladať cookies stále keď dôjdem..či to len vo filmoch?
no sú ľudia ktorí chodia do kaviarne , reštaurácie alebo čajovne aj každý deň a určite si o nich nikto nič nemyslí
takže by som na tvojom mieste ani nerozmýšľala
@etelnair nie sú fotogenické
2) všimol asi, aj keď som robil v mcdonalde tak som si proste pamätal pravidelných ľudí, ale nevýrazných možno ani nie, neviem
3) tak niekto asi hej
A inak hento je asi posledná vec, ktorú by som si dal v Subwayi.
- a z pohľadu predavača by som si to určite všimol, tiež som si vždy pamätal stálych zákazníkov
2.jééj milý zákaznik, asi má taký rituál (určite všimla)
3.to neviem
@rosesareredvioletsareblue no a nic co by som si mal mysliet ? tak asi to tomu cloveku teda tebe chuti co by som si mal akoze mysliet ? no a keby som tam pracoval netusim ci by som si ta vsimol ze tam chodis tak casto
ludia, ako mozete sami so sebou zit?
nemyslim si o takych ludoch nic-vec co ked mu to chuti tak mu to chuti no
2. ohovarali by sme ho s kolegami, tajne si ho fotili a davali to na net do fanklubu "trapny clovek co kupuje furt to iste"
3. ja i kazdy v mojom okoli si to vsimame a hovorime si o nich, snazime sa ich tyranizovat, sikanovat a ponizovat
keď tam budeš chodiť zhruba každý pracovný deň, občas aj v sobotu alebo nedeľu a keď si dáš zakaždým ten istý footlong v tom istom pečive, vždy bez syra, trochu zapiecť, so všetkou zeleninou, len bez cibule a s chalapiňos na jednej polovičke a s tou istou sladkocibulovou omáčkou, s oreganom a trochou korenia, s tým istým nápojom a s tými istými tromi druhmi cookies, tak si môžno o tebe niečo začnem myslieť.
ale dovtedy pardón, nemám záujem si o tebe niečo myslieť.