Osobu, aby som sa nenudila, Papľuha, lebo mi to práve napadlo, jačmeň a chmeľ lebo tam chcem pivo a nôž, papier, písacie potreby (lebo chcem písať pamäti), a to mi stačí...
A vlastne ešte niečo pre Osobu tak, aby som nemusela žiarliť
hmmm koľkým ľudí, keby tam malo notebook, pripojenie na net a fotovoltaické články na výrobu elektriny zo slnka by bolo vlastne aj jedno že sú na nejakom ostrove, aj keď väčšina by asi zomrela za chvíľu hladom
značka: najobľôbenejšia činosť - bloggovanie a chatovanie
1. kto by sa dobrovoľne trepal na opustený ostrov?
2. keby sa na tom opustenom ostrove aj nejakou zhodou náhod ocitol, ako by si tam mohol dopredu brať nejaké veci, keď dopredu nevedel, že sa tam ocitne??
a inak mi vždy pri tejto najjebnutejšej otázke príde na um nejaká predpotopná miss sr/čr, ktorá si chcela do baťúžku na opustený ostrov zbalit civilizaci
ženu moju , antikoncepciu a zradlo a nejake cinky a NB nech sa nenudime a internet Nejaku sekeru a zapalky nech si možem postavy pribitok nejake klince kladivo lopatu D
@luc.ka Nie je treba, i mna pociatocna euforia uz opustila . Ale vtedy mi to prislo na um ako jedine, ked som chcela vyjadrit sympatie voci Tvojmu komentaru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A vlastne ešte niečo pre Osobu tak, aby som nemusela žiarliť
značka: najobľôbenejšia činosť - bloggovanie a chatovanie
1. kto by sa dobrovoľne trepal na opustený ostrov?
2. keby sa na tom opustenom ostrove aj nejakou zhodou náhod ocitol, ako by si tam mohol dopredu brať nejaké veci, keď dopredu nevedel, že sa tam ocitne??
a inak mi vždy pri tejto najjebnutejšej otázke príde na um nejaká predpotopná miss sr/čr, ktorá si chcela do baťúžku na opustený ostrov zbalit civilizaci
V pripade, ze mam niekde necakane stroskotat, tak si asi tazko navyberam.