Kebyže sa vám pokazí foťák?..možno niekomu je to jedno ale tým čo radi fotia...no spravila som taku debilinu že nejdem o tom kecať proste dostala sa do foťáku voda..funguje ibaže tlačitka uplne hafruju daktore vobec nejdu ..stále je režim nočný..iné režim
ak nehrozi novy fotak, tak treba zistit kolko by cca. zobrali za to v servise a ked vela tak rozobrat, pozret co sa stalo, pripadne skusit opravit. Lebo potom uz nieje co stratit
Typujem na oxidaciu. Ked sa do eletroniky dostane voda, co najskor zaniest do servisu, kde vedia ako sa toho co najlepsie zbavit. To, ze si ho nechala "uschnut" na 100% neznamena, ze vo vnutri nie je vlhost, tora sposobuje dalsiu oxidaciu.
Takze smer najblizsi servis, kym sa s tym da este nieco robit...
zaniesla by som ho do opravy... ....a mimochodom, ja hrozne rada fotim, a keby sa mi pokazi fotak, mame doma 3... no ale keby pokazim ocovi ten jeho drahy noo
@Pawlo@Peeter haha, zoxidovane obvody ? akoze nemam ten pocit zeby sa stym fotakom niekolkomesacne potapala ... ja som sa s takim niecim vlastne ani nestretol aby sa normalne zacinovane cesty zoxidovali alebo rposte neviem si predstavit ako to myslis ...hlavne plosaky 21 storocia tu chranene urcitov ochrannou vrstvov ... to je fuk ... myslim ze v servise by to mohli v poho opravit a skor si myslim ze chyba bude v tom ze bol fotak zapnuty pocas toho ako v nom bola voda a nejaka suciastka sa proste vyskratovala ... btw. v dnesnej dobe funguje servis na inom rpincipe a to je ten ze hodia fotak dokosa a daju jej novy
@Dconan - ak ho nemá už v záruke tak nepoznám servis ktorý by ti dal nový kus a aj keby bol v záruke tak ti maximálne bezplatne vymenia chybnú DPS - alebo ti neuznajú reklamáciu vôbec. Nový kus (ak je tovar v záruke) ti zvyknú dať až po tretej-štvrtej reklamácii tej istej chyby a tiež treba do reklamačného protokolu napísať že žiadaš nový kus AK sa mýlim tak ma opravte...
@Pawlo ja som hovoril o zarucnom servise, pozarucny klasicky na ludi kasle a za vsetko si pyta nehorazne prachy ale myslim to tak ze v dnesnej dobe ked povezme ze fotak stal 3000 sk sa im v servise neoplati posielat jeden fotak ku vyrobcovy napr ... lebo je to take nakladne ze tovar radsej zreklamuju vymenov kus za kus ... ale ako no moze sa stat vsetko ale myslim ze by jej to mali bez problemov zobrat a opravit ... no ale ked nema zaruku tak to good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A doma sa ti určite nejaky analog bude valat
Takze smer najblizsi servis, kym sa s tym da este nieco robit...
Cenu by som odhadoval okolo 15€.
A ano aj to je dost mozne, ze pri pokuse zapnut fotak sa nieco zoskratovalo.
Aky fotak nie je vodotesny, je myslim zbytocne hovorit o zarucnej reklamaciii.