@hsjklaop tento záver nie je "pripičený, nepodložený" ani "anti-logický". Všetko čo si želám sú nehmotné veci, ktoré majú možno viac negatív ako pozitív. Preto ten rozum, aby som bola schopná uvedomovať si to viac a rozhodovať sa racionálnejšie.
@h8u a co jej na tom konkretne vadi? lebo bolo to v mojom plane si to zaobstarat, tak by som chcela pocut nieco konstruktivne, ak sa ti chce hovorit teda
@hoperpohroma jasne, no ze musis pred tym povysavanim pozdvihat veci, kable, drobnosti, to okolo coho by sa nedostal do rohov, stolicky dat hore lebo neprejde pod stol cez ne atd atd proste pripravit tu miestnost, co zaberie pomaly viac jak prejst ju normalne vysavacom.. no a ked skonci vsetko to dat na miesto zase, a vraj nepovysava vsade - rohy miestnosti atd nic moc, a vysava hrozne dlho, proste normalne tu miestnost za 5 min prejdes vysavacom a takto tam on hodinu otravuje a huci (aj ked je celkom tichy, ale pocut je)
ale to je len mankin nazor ktovie, pocitaj si diskusie nejake, mozno su vo vseobecnosti ludia s tym spokojni, zalezi asi aj ako velmi ti vadi vysavat
@hoperpohroma nemapuje to priestor, chodí to nahodne po miestnosti a keď narazí do steny otočí sa o pár stupňov a ide ďalej a takto to tam behá aj hodku v jednej miestnosti....
@hoperpohroma vies co ona ho uz ma par rokov to je tiez pravda, ze teraz su uz dost mozno ovela lepsie, dotiahnutejsie :/ viem ze vtedy ho za nejakych 600-700€ kupovala, ale to bude aj 5 rokov uz
Noooo napisala som zoznam veci co potrebujem,tak sa mozu ti co ma kaju radi a ja ich inspirovat! malickosti typu dazdnik a zubne kefky. Nerada dostavam velke veci. Skor taketo malickosti. Ale od rodicov dostanem korcule.
Priatel mi chcel zaplatit lyze a vsetko a vystroj a lyziarske oblecko ku Vianociam,ale to by som neprijala,tak sme museli nejaky kompromis urobit.
V podstate všetky veci, čo potrebujem, mám,
takže klídek, pohodu & pohodových ľudí, môžu
byť aj "cudzí". A ... (ale to sa nehovorí, lebo
prezradením sa to pokazí).
Na vianoce by som si zelal objat, pozriet sa do oci, pocut hlas a citit vonu zeny ktora mi uplne zmenila zivot, no poznal som ju len vo forme pismenok v digitalnom svete. Som zvedavy ci ten Jezisko mi splni aj taketo prianie.
neviem. celkom mám rada materiálne veci, ale ked mi daco treba k zivotu alebo mi to velice srdienko potesí tak si na to zarobim a po case si to kupim. cize vianoce do toho nezapadaju. pponozky som s minue nakupila, knihy uz nemozem dalsie dostavat lebo citam pomalinky, cize fakt neviemko. ale jedna vec neomrzi: financie na cestovanie, tak asi letenku do Bosny.
Zvladnut skuskove. Respektive, zvladnut chemiu, ostatne predmety mi vrsky nerobia.
Inak som si vela darcekov povyberala sama - hlavne kopec jazdeckych chujovin, to nikoho nenecham, aby mi vyberal a inak sa skor tesim na reakcie na darceky, co mam pre ludi prichystane ja
Keď som bol mladší tak som sa tešil na Vianoce hlavne pretože som vždy dostal hračky a peniaze. Ale teraz to vnímam inak - je to o tom aby sa celá rodina stretla živá a zdravá a prežili sme spolu pekné Vianoce. Na darčekoch mi nezáleží avšak nepopriem že obálke by som sa nepotešil.
@hoperpohroma to co pise h8u je uplna pravda. Mali sme tiez davnejsie roombu cca za 500e a vyuzili sme to asi 10x, v podstate ja nepoznam cloveka ktory by na to nepindal...jedine co moze byt dobre je pripravit miestnost rano pred odchodom do prace anechat to tam strašiť ked tam nie si...ale aj to ta po case prestane bavit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Zvyšok želaní sa vylučuje s vyššie uvedeným.
ale to je len mankin nazor ktovie, pocitaj si diskusie nejake, mozno su vo vseobecnosti ludia s tym spokojni, zalezi asi aj ako velmi ti vadi vysavat
Inak som zabudol, aj ja chcem ešte aj nový mobil. Len ešte neviem, že aký... asi oranžový.
Priatel mi chcel zaplatit lyze a vsetko a vystroj a lyziarske oblecko ku Vianociam,ale to by som neprijala,tak sme museli nejaky kompromis urobit.
Voňavky, kurz taliančiny, veľa liquidov do elektronickej, knihy na bakalárku, oblečenie, prachy na nový index. Kabát
....a také tie fake darčeky čo sa dajú kúpiť, tie mám asi všetky
takže klídek, pohodu & pohodových ľudí, môžu
byť aj "cudzí". A ... (ale to sa nehovorí, lebo
prezradením sa to pokazí).
ale daky frajir tiez potesi
Inak som si vela darcekov povyberala sama - hlavne kopec jazdeckych chujovin, to nikoho nenecham, aby mi vyberal a inak sa skor tesim na reakcie na darceky, co mam pre ludi prichystane ja
akože vkuse
a aby sa neposrali niektoré veci a lepšie si oamätala veci a bola menšie drevo a odnaučila sa prokastinovať
a bola by som šťastná
A z hmotných asi gitaru , ale tú nedostanem , to viem vopred
alebo cyklotrenažér-rotoped » fitnakup.sk/produkt/rotoped...
kedze sa planujem prejedat a priberat cez sviatky
» www.notino.sk/search.asp?exps... a ak nedostanem kúpim si asi sama ...lebo som našla super zľavy na » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/...
Môžeš aj mne ak budeš posielať.A k tomu mám dnes aj narodeniny