no ja akurat tak ATmagazin najnovsie cislo...sice je to casopis ale to nevadi...ja knizky necitam...nejaksi ma to nebavi a nenasiel by som si na to cas
ahaa a zabudla ze z kniznice mam pozicane a rozcitane : smrt modeliek od chrisophera cartera,potom CIA bez masky od F.M. Sergejeva a lahka fantastika-uzasna plochozem od terryho pratchetta
hmm.. Emily Bronteova - Burlive vysiny, Emile Zola - Nana, a este jednu nemecku knihu.. taka blbost, ale ide mi tam skor o nemcinu, tak preto..som sice na 20 strane , ale raz to dorazim
a take ze skripta a povinne knihy do skoly tu nepisem..
Nedávno som dočítala sci-fi Nanebevzetí profesora Eberta... Ten autor je mierne narušený , každá druhá postava tam trpí schizou ... Ale o to zaujímavejšie je to čítať...
100rokov samoty- Marquez ale v spanielskom jazyku ...a sa mi inac paci ze sa da podla toho kto co cita zistit ze v ktorej triede je...viete povinne citanie
idem zacat citat pokracovanie HLAVY XXI - sa to vola ze ZAVERECNA a uz sa nevem dockaaaat a potom dalsie suprove knizky co som si dneska akurat pozicala, setky maju daco s vrazdou spolocne... nevem preco som mala dneska chut na take
ja mám jednu detektívku, konečne som dočítala steinbecka a LotR, lebo som mala rozčítané tri. ale ani za svet si nespomeniem, ako sa tá detektívka volá
ja citam knihu s nazvom co uci biblia ..a potom este Ako daleko je do sangaja.. a na stoliku mam polozene aj rozcitane ranajky u Tiffaniho,ale do toho sa mi stale nejak nechce
tak ja som zatazena na viac rozcitanych knih...v ziadnom pripade nemozem mat rozcitanu iba jednu knihu, vtedy trpiiiiiiiiiim...a co citam???tak okrem vsetkych moznych knih vztahujucich sa k psychole, tak este To nemyslite vazne, pan Feynman..Vesmir v orechovej skrupine od Hawkinga...Ostrov vcerajsieho dna od Umberta Eca...Sialenstvo ale na autora si nespomeniem....Stendall Cerveny a cierny a to je asi tak vsetko teraz...aaaaaaa jasne este Ecce homo od Nietscheho ale tam som dost pozadu, co mi je strasne luto...
@donrepka Krstneho otca som sa zufalo snazil docitat, avsak kedze je to neskutocny gyc, tak sa to proste nedalo... prislo mi to nesmierne lacne a mam pocit, ze uspesne to je len vdaka filmu a vdaka tomu, ze v dobe, ked to vyslo, bola v amerike tema mafie dost riesena jedine co sa mi pacilo bolo vykreslenie postav, inak dost nuda (A)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
noo a práve čítam - language instinct od stevena pinkera, dost dobrá kniha, taká skor vedecká ale dobre vysvetluje.
Jége - Šangala
Dobšinského rozprávky /iný hárdkór/
jednu zbierku ľudovej slovesnosti
Remarque -Na západe ništ nové
a potom zopár kníh načatých na prvej strane
Jantarovy dalekohlad
Nesmrtelny alchymista
a uz asi pol roka aj
Strucnu historiu casu
Takže sa pomaly chýlim ku koncu
teraz čítam I.I.J. Petrov- Zlaté teľa perfektné.
@17 keby si ich čítala, možno by si začala písať ako človek
celkom slusne krvave pohadky
-Nesmrtelný alchimista (nic-moc, taka obycajna fantasy, ziadna extra kniha-
-Miešanci (fakt dobra "fantasy" pre dospelych od slovenskych autorov!!!)
a vcera som docitala Spolocenstvo piatich: Nočný tieň od Horowitza (mam pocit, ze som mu schomolila meno x) )
Je to podla tej legendarnej PC hry
a take ze skripta a povinne knihy do skoly tu nepisem..
-Asperegeruv syndrom
-Kapitoly o schizofrénii
(A)
- Bohumil Hrabal: Ostro sledované vlaky
- antológiu poviedok "Ježíšku, já chci plamenomet" za rok 2004
a chystám sa na:
- dačo od Chinu Miévilla
- Lewis Carroll: Alica v krajine zázrakov
- niečo od Rudolfa Slobodu a Marguerite Durasovej