docitala som koran, teraz mam rozcitanu bibliu, chystam sa na mahabharatu, v kupelni mam rozcitany suskindov parfum a niekde popri tom citam ucebnice kvoli mature...
ked knihy takiba odobrna literatúra, na nete vsetko okrem bulvaru (tiez najviac odborna) a casopisy iba obcas ked najdem v postovej schranke nove cislo
Máš blbý možnosti, kde je fantasy, sci-fi, detektivky, thrillery, psycho? A měla by sis ujistit význam některých pojmů. Napšíklad bestsellery jsou téměř ve všech žánrech. Může to být to samý jako povinná četba, odborná literatura, horrory, romány..Abych jmenovala z tvejch možností.
Jinak já čtu fakt všechno, něco mám radši, něco mň, ale přečtu všechno. momentálně čtu A přece nezemřeš (Lee Child), Zaklínač - Stříbrný meč (Andrzej Sapkowski), Mýtus porkačuje aneb Skeeve vrací úder (Robert Asprin) a myslím, že ještě Luckyho Starra - příběhy David Starr - tulák z hvězd a Lucky Starr a piráti z Asteroidů (Isaac Asimov)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
docitala som koran, teraz mam rozcitanu bibliu, chystam sa na mahabharatu, v kupelni mam rozcitany suskindov parfum a niekde popri tom citam ucebnice kvoli mature...
chýba ti tam odborná literatúra...napr. filozofická
V súčastnosti Simone de Beauvoir.
PS:Neviete niekto o knihách lorda Dunsanyho v češtine, alebo slovenčine?
Jinak já čtu fakt všechno, něco mám radši, něco mň, ale přečtu všechno. momentálně čtu A přece nezemřeš (Lee Child), Zaklínač - Stříbrný meč (Andrzej Sapkowski), Mýtus porkačuje aneb Skeeve vrací úder (Robert Asprin) a myslím, že ještě Luckyho Starra - příběhy David Starr - tulák z hvězd a Lucky Starr a piráti z Asteroidů (Isaac Asimov)