Tekvicový prívarok so zemiakmi a špekačkou to som včera taký parádny prívarok spravila, že strach, aj teraz som si naložila len samotný prívarok, a vyžieram, čo mi to tak chutí
@azizi@3 bryndzové halušky s medvedím cesnakom sú zaujímavá kombinácia, cením! my teraz jedávame pesto z medvedieho cesnaku furt, ale dávame ho buď na gnocci, cestoviny, risotto, šaláty alebo toasty
ráno som mala ovsené vločky s jogurtom, polkou jablka, hrušky a banánu, chia semienkami a ďatlami. potom som bola pozrieť starkú, zjedla som tam asi 3 brownies a 3 zákusky a 4 cukríky a čaj s mliekom, potom som šla do mesta, dala si snickers-Mango zmrzlinu (obe vegán, smickers nebola dobrá ako som čakala ale zjedla som samozrejme) a potom som si dala cezpoľný beh domov a doma zjedla dva chleby s údeným lososom a smotanovou nátierkou a misku kapustového šalátu moje stravovanie je otrasné
Rano chlebiky s kvasnicovou natierkou a rajcinami. Potom tarhonu so sparenou brokolicou a zeleninovu polievku. Poobede coko zmrzka, hranolky s tatarkou a coko puding a to uz bude snad vsetko
Chlieb s pečeňovou nátierkou, čoko muffin s čučoriedkovým krémom, na obed kurací vývar a kuracie prsia obalené v jogurte a cornflakesovej strúhanke so zeleninovým šalátom a na večeru boloňské špagety.
ráno vajíčkovo tvarohová nátierka a baby mrkva, doobedu káva a zmrzlina, obed paprikáš s kuracím mäsom a hlivou, banán a večera zvyšky včersjších rezňov, také pásiky na ochutnávku, máličko zemiakov a cherry paradajky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@5 hmmm, druhé ?
potom este manner.
a potom rozok s paradajkou a salatom
(budem tučné hovno )
Caj s mliekom ?