Co hovorite na dnesny google? / citali ste tie knihy?
mna napriklad potesil lebo celu seriu knih stoparovho sprevodcu mam velmo rad ....( a vlastne iba koli tomu ze mam rad tak te knihy sem davam tuto diskusiu )
ja som nemala tusenia ze predstavuje dnesni google, takze na meno som si musela kliknut a precitat prvu vetu, ale akomahle sa tam objavil nazov knihy uz to slo
ja som tiez vobec nemal tusenie o co ide, ani ked som si zistil, tu knihu som necital, neviem ci je taka orgazmicka alebo co, ze ste vsetci hotovi z nej
@poppyseed ked mas rad knihy a rad citas tak si ju skus precitat a pochopis preco
ja uz ani presne nevim co bolo v ktorej knihe lebo sa mi zlievaju dokopy takze presne nevim povedat kera sa mi pacila najvac....a suhlasim ze ukoncenie celej serie (cize 5 knihy) bolo takeee..divnee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
áno, čítala
Rýchlo odpovedzte, kým som ešte doma!
@flussica uterak vyuzijes vzdy!! ..vsestranna pomocka ...
@poppyseed ked mas rad knihy a rad citas tak si ju skus precitat a pochopis preco
ja uz ani presne nevim co bolo v ktorej knihe lebo sa mi zlievaju dokopy takze presne nevim povedat kera sa mi pacila najvac....a suhlasim ze ukoncenie celej serie (cize 5 knihy) bolo takeee..divnee
@tryffanya Ďakujem!