@1 nesuhlasim ... ide o to, na aky intrak sa dostanes a aku partiu tam budes mat hlavne ... ked som bola na prvom intraku, fakt zle ... ti ludia mi neskutocne isli na nervy ... ani o den dlhsie by som tam nevydrzala
no teraz ked chodim na druhy intrak, sme tam ako velka rodina a sukromie mam, moji kamarati vedia super varit a spat mozem kolko chcem ... tak sa nemozem stazovat
skôr by som povedal , že najviac záleží na spolubývajúcom/ich , ak vieš s kým budeš na izbe a vyhovuje ti tak ti tam bude fajn ak chytíš prasa na izbu alebo nejakého ignoranta tak ti tam moc dobre asi nebude
stredoškolský intrák ? čo viem väčšina je taká, že prísne kontroly a "poďme deti do postele, je už 19 hodín"...ftw a nájdu sa aj také viac free, rozhodne ísť na tie
súkromie, izba atď záleží od spolubývajúcich ako sa hovorí niet nad dobrého suseda, takisto spolubývajúci, ja som po semestri menil a všetko je konečne OK
Ja súhlasím, že menej súkromia a oveľa menej spánku a nie vždy zdravé a teplé jedlo...ešte občas nejaká pleseň a špina a prach.... Inak super zážitky, noví ľudia, party a istým spôsobom aj súkromie a samostatnosť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a vanou
no teraz ked chodim na druhy intrak, sme tam ako velka rodina a sukromie mam, moji kamarati vedia super varit a spat mozem kolko chcem ... tak sa nemozem stazovat
Vyjadruješ sa ako politici
súkromie, izba atď záleží od spolubývajúcich ako sa hovorí niet nad dobrého suseda, takisto spolubývajúci, ja som po semestri menil a všetko je konečne OK
btw nemôžeš porovnávať stredoškolský a vš intrák